Halombouw voor Aviko


Slimme keuzes maken is zorgen voor tijdwinst. Voor Aviko in Oostrum hebben we een bestaande hal omgebouwd tot vlokkenlijn. Een flinke tijdsintensieve aanpassing. Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf gaan we slim om met deadlines. Zeker in de utiliteitsbouw zijn deadlines strak en werken we met korte tijdsplanningen. Daar zijn we op ingesteld.

Dankzij het bouwteamverband waarin we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf werken, gaan we slim om met deadlines. In het geval van de vlokkenlijn voor Aviko hebben we de tegels een paar dagen na het storten van de vloer gelijmd. Na verlijming en uitharding van de vloer is deze volledig belastbaar. De stalen onderconstructie voor de drums die nodig zijn voor het proces hebben we nauwkeurig en waterpas in de vloer verwerkt.

Het resultaat is een innovatieve vloerconstructie die Aviko maar liefst vier weken tijdwinst heeft opgeleverd.

Meer nieuws