Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn we complete bouwers. Wij hebben het vak 100% in de vingers. Mits mogelijk pakken we het liefst het volledige traject op. Vroeg betrokken zijn in het ontwikkelproces is een belangrijk voor de kwaliteit van ons werk.

Wij bouwen voor een glimlach. Om het bouwproces nóg beter te laten verlopen zetten we onze expertises in.
Noem het maar een extra kwaliteitsgarantie. 

Onze expertises

Werken in bouwteamverband
Afstemmen op het allerbeste resultaat. Hoe eerder bij het project betrokken, hoe beter. Voor ons is het belangrijk dat we een project van binnen en buiten kennen. Dan zijn we écht van meerwaarde.
Werkmethodiek BIM
Standaard binnen BIM is dat direct betrokken partijen regelmatig de stand van zaken overleggen en dus continu op de hoogte zijn. Het 3D model zelf vormt een digitale oplevering al voordat de bouw start.
Duurzaam werken en denken
Als bouwer hebben we een verantwoordelijkheid als het gaat om duurzaamheid. In elke fase van het proces zijn we alert op energiebesparing, hergebruik van materialen en sturen we op toekomstbestendigheid.

Bouwen voor de toekomst: cradle-to-cradle


Als bouwonderneming hebben we een grote verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid en milieu. Wat betreft de uitstoot van stikstof, maar ook als het gaat om het verstandig en duurzaam toepassen van milieuvriendelijke materialen en grondstoffen, en het voorkomen van verspilling. Duurzaamheid nemen we daarom standaard op in onze procedures. Niet als een labeltje, maar verweven als een vast onderdeel van onze werkwijze; net als bijvoorbeeld veiligheid, planning, communicatie, materieel en materiaal. 
 

Lees meer

Disciplines


Wij doen al meer dan 100 jaar waar we goed in zijn. Bouwen en ervoor zorgen dat onze klanten het bouwproces net zo leuk ervaren als wij. Ongeacht hoe groot, klein, kort of lang een opdracht is. Om dat proces zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen regisseren en begeleiden wij de bouwtrajecten zelf.
 

Lees meer