Maak kennis met ons geweldige team


Wij zijn trots op onze mensen. Omdat we samen Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn, stellen we graag onze collega's aan je voor. Een mooie verzameling, al zeggen we het zelf. 

Barry Dekkers
Dit is Barry en Barry is sinds 1 april (echt waar) in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als werkvoorbereider/uitvoerder. Barry is trots bezitter van 3 essentiële voorwaarden (zeg maar gerust kwaliteiten) die nodig zijn om als werkvoorbereider/uitvoerder uit te kunnen blinken. Namelijk; enthousiasme, structuur en oog voor detail. Zelf voegt hij daar nog een 4e aan toe; makkelijk in de omgang zijn. Het voelt namelijk alsof hij al jaren één van ons is.
Nick van der Laak
Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf nemen we onze verantwoordelijkheid over het helpen opleiden van de volgende generatie vakmensen. Die zijn hard nodig. Daarom vind je bij ons op de bouwplaats altijd gemotiveerde bbl’ers. Jonge talenten zoals Nick van der Laak. Nick volgt één dag in de week de opleiding tot Timmerman bij Bouw Infra Mensen in Mierlo en leert het vak bij ons in de praktijk onder de deskundige hoede van Jorick van den Heuvel. Dan ben je als leerling in goede handen. Nick is wat je noemt een krent uit de pap; een echte aanpakker die leergierig is en geen uitdaging uit de weg gaat. Kortom, een verrijking voor ons team.
Jeffrey Huijbers
Jeffrey is onze nieuwste onderhoudstimmerman. Sinds januari jongstleden om precies te zijn. Zoals al onze onderhoudstimmermannen is ook Jeffrey een aanpoter en daarmee 100% op zijn plek in ons onderhoudsteam. Echt een kerel die je er graag bij hebt. Vraag het maar aan zijn collega's. Een gezellige kerel die graag praat en dan het liefst over zijn gezin waar hij erg trots op is. Een mooi onderwerp om het over te hebben, dat bovendien heel goed past bij een familiebedrijf zoals Van den Heuvel Bouwbedrijf. Welkom Jeffrey!
Erik Ceelen
Erik is sinds oktober ’23 bij ons werkzaam als calculator. Niet onbelangrijk: Erik matcht heel goed met Steven, onze andere calculator. Dat is dan toch dat calculator-gen. Je weet wel; rustige, goed geaarde mensen die ontzettend aardig zijn in de omgang en gedreven in hun vak. En daar zijn wij als bouwbedrijf maar wat blij mee!
Raph van Bokhoven
Een van onze BBL-timmermanleerlingen. Behalve trots op onze bbl’ers zijn we trots dat wij als ervaren bouwbedrijf ons mooie vak mogen leren aan de nieuwe generatie. Daar hoort Raph ook bij. Deze rustige, bescheiden kerel is geen praatjesmaker. Hij steekt zijn energie liever in het leren van het vak. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Praatjes maakt hij pas als je hem beter kent. En de leukste manier om daar mee te beginnen is Raph vragen om een kop koffie voor je te zetten.
Jan Swinkels
Jan is sinds 1 juli 2023 lid van ons onderhoudsteam. Deze altijd correcte, vriendelijke vakman is het zoveelste bewijs dat Van den Heuvel Bouwbedrijf een écht Brabants familiebedrijf is want Jan is de vader van collega Martijn Swinkels. Naast zijn werk voor Van den Heuvel is hij een zeer actieve vrijwilliger, zeker als het wandelen betreft. Roep ‘Kennedymars’ en Jan begint te glunderen. Goed nieuws voor ons, want Kennedymarslopers staan wereldwijd bekend als echte aanpakkers en volhouders.
Riley van de Kimmenade
  • Dit is Riley, een van onze BBL-timmermannen. Op dit moment is Riley bezig met zijn niveau 3-opleiding. Volgens zijn collega’
  • s ziet en begrijpt hij zijn werk als de beste en denkt hij graag mee over oplossingen. Deze sociale en nauwkeurige kerel heeft behalve timmerman zijn nog een droom; namelijk deel uitmaken van het Korps Mariniers. Daarvoor heeft hij de eerste stappen al gezet. Maar timmerman dan? Nou, mocht de droom van Korps Mariniers niet uitkomen dan heeft hij altijd een back-up droom. Dat is gewoon slim, wij weten dat het Korps Mariniers aan Riley een goeie heeft. En mocht het toch anders uitpakken, dan ligt bij ons altijd een hamer voor hem klaar.
Frans van den Heuvel
Dé Frans inderdaad. De man van achter de schermen en ervoor. De man van ‘maak je niet druk, komt goed.’ De man die bouw ademt, klaarstaat voor zijn mensen en ervoor zorgt dat zij mooie projecten uit kunnen voeren én op vrijdagmiddag graag even tijd maakt om de week samen af te sluiten. Gevalletje hard werken, niks mis mee maar vergeet vooral niet om ook plezier te hebben. Dat is zijn vermaarde Brabantse inborst. Maar vooral een positieve bruggenbouwer die vakmanschap en werkplezier uitstraalt en van Van den Heuvel Bouwbedrijf het leukste bouwbedrijf van Brabant heeft gemaakt. En daar is werkelijk geen woord frans bij.
Cas van der Mierden
Cas volgt de BBL opleiding Tegelzetter bij Bouw Inframensen. Niveau 2 is afgerond, op naar niveau 3. Cas is een goed voorbeeld van leren in de praktijk. Op school leert hij vooral tegels plakken, bij ons heeft hij geleerd hoe je tegels in specie zet. Een nauwkeurig soort vakmanschap dat hij inmiddels prima in de vingers heeft. Alle reden om trots te zijn. Dat is hij ook, maar je zult het hem niet horen roepen. Dat zit niet in zijn aard. Aardig en rustig zijn wel. Geen probleem, dan roepen wij het wel voor Cas. Bij deze!
Guus Haentjes
Dit is Guus Haentjes, een van onze BBL’ers. Guus volgt momenteel de opleiding tot timmerman. Een bewuste keuze. Nadat hij zijn diploma voor het VWO op zak had werd de drang om met zijn ‘handen te werken’ groter. De stap naar de BBL-opleiding Timmerman was voor hem dan ook volkomen logisch. Kiezen waar je blij van wordt is sowieso nooit de verkeerde keuze. Bij Van den Heuvel zijn we in elk geval erg blij met Guus. Hij is zeer gedreven, heeft altijd goede zin, ontwikkelt zich heel snel en is erg sociaal. En dat is niet alles. Hij is ook nog eens vriendelijk, geïnteresseerd én vakkundig. Het kan niet op! Goed bezig Guus!
Mike van Neer
5 september 2022 is Mike bij Van den Heuvel Bouwbedrijf gestart als timmerman. Mike is het ultieme voorbeeld van ‘daar moet je er meer van hebben’. En wel hierom. Mike werkt graag goed en is - terecht - trots op wát hij maakt. Vraag hem naar zijn werk en hij laat je graag de foto’s zien die hij geregeld maakt. Daarnaast zet hij graag een stapje extra, bijvoorbeeld door een paar uurtjes langer te werken om de klus te klaren. Bovendien is hij ontzettend zuinig op zijn gereedschap en – leuk weetje - heeft hij nul moeite met het eten van een overvol bord pasta in de ochtend. Dan start je de werkdag toch met net wat meer energie.
Luc van Lieshout
Eén van onze nieuwe vakmensen. Leuk om te weten is dat Luc ooit klasgenoot was van collega Max van den Heuvel tijdens de opleiding Middenkaderfunctie MBO 4 – werkvoorbereider. Maar Luc is geen kantoorwerker. Buiten, daar is het te doen. Na het afronden van zijn opleiding tot timmerman is hij aan de slag gegaan bij Van den Heuvel. Daar timmert hij momenteel samen met collega Mari van Eijndhoven aan de mooiste klussen. Wij kennen Luc als een vriendelijke, vrolijke vakman die sterk communiceert en – niet onbelangrijk – een keer iets uitleggen is voldoende. Deze glimlachende vakman is een aanwinst voor elke bouw.
Ivan Panhuijzen
We kennen Ivan al wat langer. Hij heeft namelijk zijn bbl-opleiding (een combinatie van werken en leren) bij Bouw Infra Mensen bij ons doorlopen. Na zijn opleiding is hij gebleven als timmerman. Dat krijg je als je een goeie indruk achterlaat. Ivan werkt hard, hoeft niet per se op de voorgrond te staan en vindt het belangrijk om plezier te hebben op het werk. Je treft Ivan regelmatig bij Swinkels Family Brewers én hij was een van onze mensen op de bouw van het proeflokaal bij Koningshoeve. Bier plus bier = proost! Dat komt goed uit, want Ivan is vandaag toevallig jarig. Kunnen we hem meteen even feliciteren. Bij deze!
Tim Kessels
Hij is timmerman in de tak beheer en onderhoud, en sinds 1 december 2022 in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Het leuke van Tim is dat hij opgeleid is als timmerman én als stukadoor. Of zoals hij het zelf knipogend omschrijft: “Ik timmer een plafond en werk het dan direct af.” Kortom, echt iemand die je er graag bij hebt. Zeker omdat hij behalve een echte vakman ook nog eens vriendelijk, aimabel, bescheiden en gezellig is. Dan pas je goed in het Van den Heuvel-team. En leuk voor collega Carlo die Tim’s leermeester was bij Bouw Infra Mensen.
Bart van den Heuvel
Timmerman én man van de omscholing. Bart (ook geen familie van trouwens) heeft namelijk eerst bij de marine gewerkt, maar merkte gaandeweg dat daar niet zijn toekomst lag. Zijn handen jeukten. Hij heeft de kans op omscholing aangegrepen en is na 2 jaar school bij ons als timmerman aan de slag gegaan. Wie Bart een beetje kent weet dat het een hartstikke leuke kerel is die van een grapje en een geintje houdt. Ook als Bart zelf de pineut is.
André van Oort
Hij is een van onze allround timmermannen en lid van de ‘ouwe garde’. André heeft namelijk al eerder 18 jaar voor Van den Heuvel gewerkt en is na een onderbreking van 23 jaar terug. Sinds dit jaar werkt hij bij ons als onderhoudstimmerman. En dat voelt als thuis komen, zegt hij zelf. Zo is het maar net. Wij zijn maar wat blij met een deze vriendelijke, ervaren vakman die graag voor iedereen klaarstaat. Ook voor zijn kleinkind, want behalve genieten van zijn werk geniet André net zo hard van zijn wekelijkse ‘opa-dag’.
Max van den Heuvel
Max is sinds juni jl. in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als assistent-uitvoerder/aspirant-werkvoorbereider (en weer geen familie van). Na de niveau 4-opleiding Middenkader Functionaris Bouw (plus stage bij Van den Heuvel), leert Max het vak nu in de praktijk van de beste leermeesters. Deze rustige, enthousiaste kerel geniet van een goede sfeer en is altijd gefocust. Dat moet ook wel als je zoals Max bokst en super gezond in het leven staat. Kortom, een echte aanwinst!
Marielle van den Heuvel
Mariëlle is het bewijs dat je ook zonder concrete achtergrond in de bouw onbetaalbaar kunt zijn voor een bouwbedrijf (Ja wel familie van :)). Ooit begonnen als tijdelijk ondersteuner, is zij nu een grote aanwinst. Dat zit zo. Samen met Richard is zij verantwoordelijk voor de planning en afhandeling van de onderhoudstak én is zij direct betrokken bij de marketing en communicatie van Van den Heuvel. Mariëlle is een echte meedenker, doener, pietje precies die weet wat ze wil. Namelijk voor iedereen bij Van den Heuvel Bouwbedrijf het juiste willen doen. En dat lukt haar meer dan prima.
Gerard van Manakker
Een van onze onderhoudsvakmensen. Deze zachtaardige, vrolijk vriendelijke vakman maakt sinds 2019 deel uit van ons team. Als het om onderhoud gaat lost hij elk probleem voor je op. Hij kan namelijk álles op het gebied van onderhoud. Niet vreemd dus dat klanten hem altijd met open armen ontvangen. Hij is de redder in nood. En niet onbelangrijk, hij heeft de meest overtuigende glimlach van het team.
Ruud Vermeulen
Ruud is timmerman. Ruud heeft bij Van den Heuvel Bouwbedrijf de opleiding Timmerman 3 bij Bouw Inframensen gevolgd. Wij wisten dat we aan Ruud een goeie timmerman zouden hebben én dat hij erg leergierig is. Zo iemand neem je dan meteen in vaste dienst aan. Hij is een beetje bescheiden en op dit moment misschien nog te verlegen om mee te zingen op de bouw :), maar je weet het maar nooit. Kortom, een fijne vent om erbij te hebben.
Martijn Swinkels
Wij stellen graag timmerman Martijn ‘goede aanwinst’ Swinkels aan je voor. Martijn is sinds twee maanden in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf en nu al een goede aanwinst. Deze leergierige jongeman heeft duidelijk een prima kijk op het vak. Houden we van. Hij snapt wat we van hem vragen en past goed in het team. Kortom, met Martijn zijn we een echte vakman rijker.
Jeroen Bouwdewijn
  • Jeroen is de leukste steigerbouwende bouwplaatsmedewerker die je maar kunt bedenken en tevens zeer gewaardeerd door zijn collega'
  • s. Jeroen is van zóveel markten thuis dat we hem overal voor in kunnen zetten. Voor een bouwbedrijf is dat een topkwaliteit om in huis te hebben. Misschien dat hij daarom al 22 jaar bij ons werkt. Wij zijn in elk geval heel blij met deze vrolijke positieve aanpakker.
Werner Heerdink
Een van onze trouwe timmermannen (en daarnaast ook rechterhand van onze uitvoerder, voorman en machinist op de verreiker!). Werner is 27 jaar geleden direct vanuit de opleiding bij Van den Heuvel Bouwbedrijf in dienst getreden. Als lid van ons vast Bavaria-team vind je hem daar elke dag. Deze betrokken en meedenkende vakman staat voor zijn werk én is supertrots op z’n verreiker. Leuk weetje, volgens de vorige gebruiker – Harry Heesakkers – mocht maar één collega zijn verreiker overnemen: Werner.
Harrie Migchels
Hij is onderhoudstimmerman met een bak aan ervaring. Harrie is sinds een jaar of twee collega bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In die periode heeft hij zich bewezen als een professionele, kalme, stressvrije, altijd het overzicht bewarende, loyale, probleemoplossende timmerman die – even ademhalen - ook nog eens graag door onze klanten wordt gezien.
Dennis van der Putten
Het zijn de mensen die Van den Heuvel Bouwbedrijf zo’n leuk (en goed) bouwbedrijf maken. Vakmensen als Dennis van der Putten bijvoorbeeld. Deze doorgewinterde timmerman weet heel goed waar hij mee bezig is. Dat hij inmiddels bijna 25 jaar voor Van den Heuvel werkt speelt daar zeker een rol in. Een flink deel van deze periode heeft Dennis aan onze Bavaria-projecten gewerkt. Deze leuke, positieve, correcte, nooit klagende vakman timmert nu aan de weg bij onze villabouwprojecten.
Dave Otten
Een van de trouwe timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf. Dave is na zijn stage gelukkig bij ons gebleven en is sinds 2003 in dienst. Dat is 18 jaar! Zoals het een toptimmerman betaamt is Dave supernauwkeurig. Hij staat garant voor goed werk en daar is hij trots op. En terecht. Hij praat er ook graag over. Ook dat is terecht. Liefde voor het vak, dat zien we graag bij Van den Heuvel. Zeer betrokken is hij ook, dat geldt trouwens voor iedereen die bij ons werkt.
Carlo Verbakel
Een van onze trouwe onderhoudstimmermannen. Carlo kan alles. Dat is natuurlijk handig voor thuis, maar zeker zo handig voor de onderhoudswerkzaamheden die hij voor ons uitvoert. Omdat hij het woord ‘nee’ niet kent, verveelt hij zich nooit. Hij wil namelijk niemand te kort doen. Bovendien is hij altijd en overal oprecht en open. Je weet wat je aan hem hebt. Voor de collega’s van Van den Heuvel Bouwbedrijf is dat goed om te weten. Gezellig is hij ook, vraag het maar aan de collega’s die met Carlo op vrijdagmiddag samen de werkweek afsluiten.
Floris van der Weijden
Een van onze projectleiders. Als projectleider is hij nauw betrokken in elke fase van een project, zet hij de lijnen uit én bewaakt hij het proces. Dat vraagt om specifieke kwaliteiten en Floris heeft ze allemaal. Aimabele kerel, sociaal, goede gesprekspartner en bouwkundig uitstekend onderlegd. Tel daarbij op dat hij elk project snel opstart en ook nog eens goed is in budgetramingen, en het mag duidelijk zijn; over het bouwproces hoeven wij ons geen zorgen te maken.
Danny Gommans
Danny is bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als leerling begonnen en na het afronden van zijn opleiding meteen maar blijven hangen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Danny heeft zich sinds de officiële start in 2009 namelijk ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Eentje die uit het juiste hout gesneden is, volgens het boekje werkt en dat graag veilig en verantwoord doet. Bovendien ligt hij heel goed in het team én bij onze klanten. Kortom, een waardevolle teamspeler!
Sylvie van Schijndel
Ooit bij Van den Heuvel Bouwbedrijf begonnen als stagiaire en meteen maar gebleven. Inmiddels is Sylvie bijna 24 jaar in dienst en is zij de beste administratief medewerker die we ons kunnen wensen. Ze staat erom bekend dat ze alles onthoudt, de collega’s zijn dus gewaarschuwd. En leuk om te weten, Sylvie bewijst dat Van den Heuvel in de breedste zin van het woord een familiebedrijf is. Ze is namelijk getrouwd met onze uitvoerder Sander van Schijndel.
Steven Lie
Steven start vandaag bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als calculator en dat op één april! Steven is collegiaal, ijzersterk met cijfers en heel prettig om mee samen te werken. Hoe we dat allemaal weten? Dat zit zo. We kennen Steven al langer. Hij heeft namelijk al eerder voor ons gewerkt. Twee jaar geleden koos Steven voor een andere weg, maar kwam tot de conclusie dat de bureaustoel van Van den Heuvel Bouwbedrijf toch echt het beste zit :) Hij blij, wij blij.
Piet van Wanrooij
Een volbloed metselaar en telg uit een echte bouwvakkersfamilie. Piets broer Mari werkt namelijk ook bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Mannen als Piet zijn goud waard voor elk bedrijf. Hij is al een paar keer met de vut gegaan en heeft zich net zo vaak weer bedacht. Dat is ons geluk. Hij vindt zijn vak en collega’s gewoon té leuk.
Jorrick van den Heuvel
Timmerman, gespecialiseerd in verbouwingen én in klantcontact (en geen familie van). Opdrachtgevers zien Jorrick namelijk maar wat graag over de vloer komen. Hij is aimabel, charmant, zelfstandig en een gedreven vakman. Met die kwaliteiten op je cv pas je prima bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In het geval van Jorrick klopt dat helemaal, en dat al 12,5 jaar.
Richard Verbakel
Richard is sinds 2019 als ervaren uitvoerder in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Met de nadruk op ervaren. Mede daarom is Richard verantwoordelijk voor het vastgoedonderhoud van verschillende woningbouwverenigingen en vereniging van eigenaren rondom Helmond. Richard plant, organiseert en coördineert altijd vanuit visie. Met passende oplossingen, succesvolle projecten en blije opdrachtgevers als resultaat. Zo werkt dat bij Van den Heuvel Bouwbedrijf.
Dennis van der Vleuten
Sinds twee jaar lid van ons team als tegelzetter en stukadoor. Dennis is een vakman pur sang met een kien oog voor detail. Wij vermoeden dat zijn hobby voor fotografie daar iets mee te maken heeft. Behalve dat hij een aimabele collega is, staat hij ook altijd 100% klaar voor onze klanten. Kortom, een prettig persoon die zijn vak beheerst én prettig communiceert. Dat is winwinwin. Drie waardevolle kwaliteiten waar we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf erg blij mee zijn.
Theo Borsboom
Een van de pijlers van Van den Heuvel Bouwbedrijf. Tel maar op; 30 jaar in dienst, voorman, leermeester en altijd in voor ‘n geintje. Want het werk moet natuurlijk wel leuk zijn en blijven. Wat de uitdaging ook is, hij heeft altijd wel een goed idee en dito oplossing. En dat legt hij graag aan het team uit; goed uitleggen zit nu eenmaal in het DNA van de leermeester. Verder vindt Theo het belangrijk dat er bij een project een eindpunt in zicht is. Een doel hebben, dat werkt toch net wat fijner. Kortom, bij Van den Heuvel zijn we hartstikke blij met Theo.
Johan van Drunen
Johan staat 24 uur per dag klaar. Hij is als timmerman van onze servicedienst gespecialiseerd in politiekeurmerk-werk. Vraag een klant wat hij of zij van Johan vindt en het antwoord is helder; vakman, communiceert goed, klantgericht en legt je alles heel graag uit. Eigenschappen die we bij Van den Heuvel hoog in het vaandel hebben staan.
Willem van Lierop
Willem is sinds 1992 in dienst bij Van den Heuvel. Dat is bijna 30 jaar! Willem is voorman timmerman. Hij is een zachtaardige teambuilder, iemand die je graag in je team wilt hebben. Niet vreemd dat hij erg geliefd is bij zijn collega's en bij klanten. Niets is teveel voor hem. Met één voorwaarde; het moet wel goed gebeuren, want anders hoeft het niet.
Paul Kuijpers
Paul is timmerman én uitvoerder in opleiding én heeft een geweldige drive. Dat is niet zo vreemd, hij heeft er namelijk alle noodzakelijke kwaliteiten voor in huis. Paul is sinds 2006 in dienst bij Van den Heuvel. Wij kennen hem als erg betrokken en loyaal en zoals je ziet op de foto: hij werkt uitermate geconcentreerd. Hij houdt van structuur en duidelijkheid en van zaken die goed geregeld zijn.
Marcel van de Kemenade
Sinds drie jaar is Marcel bij Van den Heuvel Bouwbedrijf in dienst als timmerman. Natuurlijk een echte vakman, maar vooral ook een kerel met een hart van goud. Iemand die je graag over de vloer hebt, ook als er niet getimmerd hoeft te worden.
Mari van Wanrooi
Mari is een amicale kerel die niet alleen heel goed is in zijn vak, hij communiceert ook nog eens op een plezierige manier met onze klanten. Mari is namelijk niet alleen een fantastische tegelzetter, hij is iemand die je graag over de vloer hebt. Plús hij is een fanatiek hondentrainer. Kortom, superlatieven schieten tekort. Wat zijn wij blij met onze twee Mari's!
Mari van Eindhoven
Vakmensen als Mari kom je niet vaak meer tegen. Hij is namelijk 40 jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Dat zegt veel over Mari, maar ook over Van den Heuvel. Een ouderwetse goede timmerman, geboren en getogen in een echte bouwvakkersfamilie. Betrouwbaar, loyaal en vakkundig. Anders gezegd, op Mari kun je bouwen. Dat doen we dan ook graag.
Sander van Schijndel
Uitvoerder bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Een joviale kerel die door weer en wind gaat voor zijn team. Sander is ons fundament op de bouwplaats. Figuurlijk dan. Goed werk hebben we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zelf in de hand. Sander is daar een goed voorbeeld van. Hij is de ideale schakel tussen onze vakmensen en opdrachtgevers, die ook nog eens gedreven en betrokken is. Wat ons betreft ben je dan geknipt als uitvoerder.
Ger Jansen
Projectleider bij Van den Heuvel Bouw. Ger is een echte steunpilaar. Hij heeft er precies de juiste kwaliteiten voor. Zo is hij secuur en betrouwbaar. Een slimme kerel ook, die pas antwoord geeft op een vraag als hij er absoluut zeker van is dat zijn antwoord ook klopt. Bovendien is hij ook nog eens erg betrokken bij de zaak en bescheiden van aard. Typisch van die kwaliteiten om op te bouwen.
Erwin Gruijtrooij
Hij is al bijna 30 jaar een zeer gewaardeerde collega bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In die hoedanigheid komt hij regelmatig bij onze klanten over de vloer. Die zien hem overigens niet graag weer gaan. Logisch. Erwin is een vakman eerste klas. Eentje die altijd meedenkt en graag die ene stap extra zet. En niet onbelangrijk: hij is altijd vrolijk.