Verbouwing van een woonhuis in Helmond


Deze woning zit weer strak in het pak. Zo! Na het isoleren van de buitengevels en het aanpassen en toevoegen van diverse energiezuinige maatregelen wil het oog ook wat. Het woonhuis aan het Laagveld in Helmond is een prachtig voorbeeld van wat 3-laags stucwerk kan doen.

Van den Heuvel Bouwbedrijf zet dingen graag in de steigers. Villa’s bijvoorbeeld, zoals deze in Helmond die we helemaal ‘klaarmaken voor de toekomst’. Denk dan bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen met hoogwaardig glas, geïsoleerde daken en gloednieuwe vloeren. Kortom, met een aantal gerichte aanpassingen wordt dit een gemoderniseerde en energiezuinige woning.

Het goede nieuws voor de bewoners is dat de bovenverdieping inmiddels is opgeleverd en weer in gebruik is genomen. Dan de steigers, want die staan er met een reden. We zijn namelijk begonnen met het isoleren van de buitengevels. Is dat eenmaal gereed, dan worden de gevels gestuct in maar liefst drie lagen.

Van den Heuvel Bouwbedrijf is gestart met de verbouwing van een woonhuis in Helmond. Een mooie opdracht met flink wat werk aan de winkel. Kortom; als je het doet, doe het dan meteen goed. Een houding die ons op het lijf is geschreven. Ben je benieuwd hoe we de verbouwing op- en aanpakken? Blijf ons dan vooral volgen, we posten regelmatig updates van de verbouwing. 

We pakken de verbouwing op in bouwteamverband. Van den Heuvel Bouwbedrijf zet de lijnen uit en zorgt met alle betrokken partijen dat de planning soepel verloopt en de verspilling minimaal is. De verbouwing van deze woning betreft de begane grond, de verdieping en het vernieuwen van de schil. Een flinke klus. Denk dan aan het vervangen van de kozijnen en ramen met isolatieglas. Maar ook het aanbrengen van gevelisolatie rondom, nieuwe vloeren en nieuwe, goed geïsoleerde daken op de woning en de aanbouw. Kortom, energiezuiniger en dus klaar voor een duurzame toekomst. Eerst zetten we stap 1; het monteren van twee grote puien en storten van de nieuwe woonkamervloer. Daar hebben we inmiddels 39 kuub geel zand voor klaarliggen. Het begin is gemaakt. 

Meer nieuws