Geslaagd!


Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf werken we al sinds 1984 (!) samen met SBRH, een samenwerkingsverband tussen onderwijsinstellingen en bouw- en infratechniekbedrijven uit de regio. Voor ons een mooie en belangrijke kans om jonge ambitieuze jongeren uit de regio het vak te leren. 

Dat betaalt zich terug, want elke leerling die wij in het vakgebied vooruit helpen is van meerwaarde voor de regio. Zeker als ze bij ons blijven :). We zetten dan ook graag de volgende vier geslaagden in het zonnetje. 

Van links naar rechts zie je Bruce (Opleiding Bouwkunde ROC Ter AA), hij studeert verder. Ruud (Opleiding Timmerman niveau 3 bij Bouw Infra Mensen). Ivan (Opleiding Timmerman niveau 3 bij Bouw Infra Mensen). Beide zijn inmiddels in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf en tenslotte Kuba (Opleiding Middenkader functionaris Bouw bij Bouw Infra Mensen & Opleiding B&U Grootschalige Bouw bij BOB in Breda). Kuba is ondertussen al ruim een jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Gefeliciteerd met het afronden van jullie opleiding mannen!

Meer nieuws