Leenders RVS in Beek en Donk


Wij werken graag voor Leenders RVS Industrie uit Beek en Donk. Mooi bedrijf, leuke uitdagingen. Zo hebben we onlangs de uitbreiding (en upgrade) van hun bedrijfspand opgeleverd. We hebben een nieuwe hal tegen de bestaande bebouwing gebouwd en de doorbraak in orde gemaakt. De nieuwe hal hebben we overigens over de bestaande funderingen en beitserij gebouwd.

Bekijk het hele project

Vorig jaar is Van den Heuvel Bouwbedrijf gestart met het toekomstklaar maken van de beitserij en kantooromgeving van Leenders RVS in Beek en Donk. Direct na het afronden van de beitserij zijn we gestart met de kantooromgeving. Ook deze is geheel volgens planning afgerond en vormt nu een mooie twee-eenheid met de beitserij. Een prachtig proces waar we met plezier op terugkijken. 

Wat betreft de beitserij is de bestaande hal voorzien van een nieuwe, moderne jas. Qua kleurgebruik is er een zichtbaar verschil tussen de productieruimte en de kantooromgeving. De video geeft een mooi beeld van hoe het gebouw er nu als totaal uitziet. Achter de nieuwe gevel van de productieruimte is de bestaande hal verscholen. De bestaande staalconstructie en dakplaten zijn gehandhaafd. Wel is de staalconstructie opgetopt en voorzien van nieuwe gevelbeplating. 

De volgende stap was het renoveren en opwaarderen van het bestaande kantoor. De kantooromgeving is daarvoor tot op het casco gestript en vervolgens opnieuw opgebouwd. Alles voor een duurzame toekomst. 

Voor de kantooromgeving geldt hetzelfde als de productieruimte; de staalconstructie is aangepast voor de nieuwe vliesgevels en gevelbeplatingen. In de bestaande verdiepingsvloer hebben we een grote vide gemaakt. Esthetisch is dat een mooie verandering. Het eindresultaat is een veilige en prettige werkomgeving waar de mensen van Leenders kunnen werken aan de toekomst. 

Bouwen, uitbouwen, renoveren; het is allemaal voor de toekomst. Voor metaalbewerkingsbedrijf Leenders RVS industrie in Beek en Donk hebben we een nieuwe beitserij (plus zogenoemde beitsbakken en sproeibeitsing) gerealiseerd. Het bouwproces is hieronder verder uitgediept. Nu de beitserij gereed is kan Leenders verder opschalen en gaan wij aan de slag met de uitbreiding van de kantooromgeving van Leenders. Alles voor de toekomst.

Van den Heuvel Bouwbedrijf is aan de slag bij Leenders RVS in Beek en Donk. Na het realiseren van de fundering, de betonnen beitsbakken en goten is het tijd voor de volgende stap; de staalconstructie en de ombouw.

Natuurlijk is het fijn werken met een dak boven je hoofd en muren om je heen. Maar wie in Nederland bouwt loopt niet weg voor een beetje regen, mist of modder. De fundering bij Leenders RVS gaan we in typisch Nederlands weer storten. Naast de beitsbakken die al gestort zijn, gaan we ook een ruimte maken waar Leenders RVS kan sproeibeitsen; dat is beitsen door te vernevelen.
Eerst de palen, dan de beitsbakken. Deze week zijn we begonnen bij Leenders RVS in Beek en Donk. Bij Leenders gaan we een nieuwe hal met beitsbakken realiseren. Je denkt vast; beitsbakken? Om het roesten van RVS tegen te gaan, moet verontreiniging zoveel mogelijk worden verwijderd. Dat kan op verschillende manieren. Leenders RVS kiest ervoor om het staal grondig te beitsen in – precies - beitsbakken.

Meer nieuws