Leenders RVS

Bouwen, uitbouwen, renoveren; het is allemaal voor de toekomst. Voor metaalbewerkingsbedrijf Leenders RVS industrie in Beek en Donk hebben we een nieuwe beitserij (plus zogenoemde beitsbakken en sproeibeitsing) gerealiseerd. Het bouwproces is verder uitgediept op onze website. Nu de beitserij gereed is kan Leenders verder opschalen en gaan wij aan de slag met de uitbreiding van de kantooromgeving van Leenders. Alles voor de toekomst.

Van den Heuvel Bouwbedrijf is aan de slag bij Leenders RVS in Beek en Donk. Na het realiseren van de fundering, de betonnen beitsbakken en goten is het tijd voor de volgende stap; de staalconstructie en de ombouw.

Het monteren van de staalconstructie. Omdat de productie bij
Leenders RVS doorgaat, bouwen wij er letterlijk overheen.
De betonnen wanden van de beitserij worden gemonteerd.
Na de constructie en de betonwanden brengen we het plafond aan.
Wanden worden als brandwerende afscheiding geplaatst.
Tenslotte monteren we de gevelpanelen en brengen we dakbedekking aan.

Natuurlijk is het fijn werken met een dak boven je hoofd en muren om je heen. Maar wie in Nederland bouwt loopt niet weg voor een beetje regen, mist of modder. De fundering bij Leenders RVS gaan we in typisch Nederlands weer storten. Naast de beitsbakken die al gestort zijn, gaan we ook een ruimte maken waar Leenders RVS kan sproeibeitsen; dat is beitsen door te vernevelen.
Eerst de palen, dan de beitsbakken. Deze week zijn we begonnen bij Leenders RVS in Beek en Donk. Bij Leenders gaan we een nieuwe hal met beitsbakken realiseren. Je denkt vast; beitsbakken? Om het roesten van RVS tegen te gaan, moet verontreiniging zoveel mogelijk worden verwijderd. Dat kan op verschillende manieren. Leenders RVS kiest ervoor om het staal grondig te beitsen in – precies - beitsbakken.

Meer nieuws