Van den Heuvel Bouwbedrijf is bouwer aan huis bij Royal Swinkels Family Brewers


Onlangs hebben we lijn 9 van Bavaria op de schop genomen en is er een nieuwe pasteur geplaatst. Alle werkzaamheden zijn inpandig gerealiseerd zonder andere lijnen stil te leggen. Dat is mogelijk omdat wij de werkzone stofvrij afsluiten. Met name voor werkzaamheden in de voedingsindustrie is dat essentieel. Geen stof en geen onnodige vertraging van productie. Onze specialiteit!

Stap 1 was het afbreken van de oude pasteur. De betonnen vloer is eruit gesloopt en de nieuwe riolering is gelegd. Daarna hebben we het grondwerk in orde gemaakt en alles netjes uitgevlakt. Heel belangrijk!

Vervolgens is de nieuwe monolitische betonvloer gestort op afschot, zodat het water naar de nieuwe RVS goot loopt. Een nauwkeurige klus.

Daarna kon de nieuwe industriële vloer gelegd worden. De kwaliteitseisen voor industriële vloeren zijn terecht hoog. Rekening moet worden gehouden met oppervlaktelast, maar ook chemische, thermische en mechanische last. Niet zomaar een vloer dus.

Nadat de vloer ligt wordt de nieuwe pasteur geplaatst en ronden we de opdracht netjes af.

Inmiddels zijn we weer gestart met werkzaamheden aan een andere lijn.

Meer nieuws