Weisshorn-update #4!


Inmiddels zijn we gestart met de afbouw. Nu de steigers zijn afgebroken, zie je pas echt hoe fraai de gevel van het Weisshorn-gebouw gemetseld is. Langzaam maar zeker zetten we de puntjes op de i. Stucwerk, schilderwerk, hekwerken, bestrating en natuurlijk de tuin. De oplevering staat gepland in mei. Het moet wel heel raar lopen willen we dat niet halen.

Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn we gek op hoogste punten.


Inkoppertje misschien, maar het is elke keer weer een hoogtepunt. Een ‘hang de vlag uit’-moment. Onlangs heeft ook de bouw van zorgappartementencomplex Weisshorn in Eindhoven zijn hoogste punt bereikt. Natuurlijk hebben we dat gevierd.

En als Weisshorn helemaal klaar is laten we jou het resultaat zien!

Zorgappartementencomplex aan de Weisshorn


De bouw van het Weisshorn-project in Eindhoven ligt nog steeds netjes op schema. Na het grondwerk, de fundering en de plaatsing van de lijmwanden is het tijd om de hoogte in te gaan. Inmiddels is ook de verdieping gereed en is de dakvloer gestort. Tegelijkertijd worden ook de gevels gemetseld en krijgt het pand zijn ‘look’. Het eindresultaat is inzicht!

Het Weisshorn-project in Eindhoven ligt netjes op schema. De fundering is inmiddels gestort, het grondwerk is afgerond en de lijmwerkwanden op de begane grond staan. Alles is overdekt met breedplaatvloeren met een overspanning van 9.5 meter. Volgende stap; de verdieping. Langzaam maar zeker werken we verder omhoog.

De fundering voor het zorgappartementencomplex aan de Weisshorn in Eindhoven is gereed. Wij vinden het belangrijk om ook dit aspect van de bouw te laten zien. Als het gebouw gereed is zie je niets meer van de stevige basis die al dat moois ondersteunt. Bij deze een bescheiden eerbetoon aan de funderingen.

Begin april 2022 starten we in bouwteamverband met de realisatie van een zorgappartementencomplex aan de Weisshorn in Eindhoven. AML Vastgoed realiseert er in samenwerking met onder andere, architect Arcom Partners en Van den Heuvel Bouwbedrijf een tweelaags woongebouw met in totaal 26 compacte woon-zorg eenheden. Zorgverlener Claris zal het zorgcomplex in gebruik gaan nemen. Een mooi voorbeeld van bouwen in bouwteamverband.

Meer nieuws