Zorgappartementencomplex aan de Weisshorn


Het Weisshorn-project in Eindhoven ligt netjes op schema. De fundering is inmiddels gestort, het grondwerk is afgerond en de lijmwerkwanden op de begane grond staan. Alles is overdekt met breedplaatvloeren met een overspanning van 9.5 meter. Volgende stap; de verdieping. Langzaam maar zeker werken we verder omhoog.

De fundering voor het zorgappartementencomplex aan de Weisshorn in Eindhoven is gereed. Wij vinden het belangrijk om ook dit aspect van de bouw te laten zien. Als het gebouw gereed is zie je niets meer van de stevige basis die al dat moois ondersteunt. Bij deze een bescheiden eerbetoon aan de funderingen.

Begin april 2022 starten we in bouwteamverband met de realisatie van een zorgappartementencomplex aan de Weisshorn in Eindhoven. AML Vastgoed realiseert er in samenwerking met onder andere, architect Arcom Partners en Van den Heuvel Bouwbedrijf een tweelaags woongebouw met in totaal 26 compacte woon-zorg eenheden. Zorgverlener Claris zal het zorgcomplex in gebruik gaan nemen. Een mooi voorbeeld van bouwen in bouwteamverband.

Meer nieuws