Burgemeester Geukerspark


Een aantrekkelijk park verdient een eye-catcher. Het energie-neutrale horecapaviljoen dat we momenteel in het Burgemeester Geukerspark realiseren past helemaal in die gedachte. Op het moment zijn we de gelamineerde liggers aan het leggen. Het bijzondere hiervan is dat de liggers meteen ook de afwerking zijn, ze blijven dus gewoon zichtbaar. Overigens hebben we helaas 4 maanden (!) op deze liggers moeten wachten. We doen er bij Van den Heuvel Bouwbedrijf alles aan om afspraken na te komen en deadlines te halen, maar levertijden zijn op dit moment helaas voor de hele sector een geval van overmacht.


2022 wordt een mooi jaar voor Helmond. In het Burgemeester Geukerspark realiseert Van den Heuvel Bouwbedrijf een eyecatcher van een horecapaviljoen. Daar bouwen we letterlijk aan een toekomst waarin we weer als vanouds kunnen genieten; een mooie ambitie voor 2022. Dat vieren we alvast met een feestelijk vuurwerk boven ons mooie Helmond. En uiteraard wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2022!
 

Helmond is goed bezig! Het centrumperspectief is Helmond’s ambitie om het centrum compact en aantrekkelijker te maken voor de toekomst. Een onderdeel hiervan is de aanleg van het Burgemeester Geukerspark.

In het park wordt een nieuw energie-neutraal horeca paviljoen ontwikkeld.Een mooie uitdaging voor Van den Heuvel Bouwbedrijf. Het pand is ontworpen door Grosveld Bekkers Van de Velde Architecten uit Breda en kent een transparante opzet.

Het vele glas in de gevels biedt bezoekers en gasten een fraaie doorblik naar de andere kant van het park. Kortom, duurzaam én in Helmond. Daar steken wij graag onze handen voor uit de mouwen.

Meer nieuws