Burgemeester Geukerspark


2022 wordt een mooi jaar voor Helmond. In het Burgemeester Geukerspark realiseert Van den Heuvel Bouwbedrijf een eyecatcher van een horecapaviljoen. Daar bouwen we letterlijk aan een toekomst waarin we weer als vanouds kunnen genieten; een mooie ambitie voor 2022. Dat vieren we alvast met een feestelijk vuurwerk boven ons mooie Helmond. En uiteraard wensen wij iedereen een gezond en gelukkig 2022!
 

Helmond is goed bezig! Het centrumperspectief is Helmond’s ambitie om het centrum compact en aantrekkelijker te maken voor de toekomst. Een onderdeel hiervan is de aanleg van het Burgemeester Geukerspark.

In het park wordt een nieuw energie-neutraal horeca paviljoen ontwikkeld.Een mooie uitdaging voor Van den Heuvel Bouwbedrijf. Het pand is ontworpen door Grosveld Bekkers Van de Velde Architecten uit Breda en kent een transparante opzet.

Het vele glas in de gevels biedt bezoekers en gasten een fraaie doorblik naar de andere kant van het park. Kortom, duurzaam én in Helmond. Daar steken wij graag onze handen voor uit de mouwen.

Meer nieuws