Zusters van Liefde


Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf proberen we voor elke opdrachtgever onderscheidend te zijn. Meestal door simpelweg goed werk te leveren en de verwachtingen te overtreffen. Maar ook altijd door rekening te houden met de specifieke omstandigheden. Daarom is vroeg betrokken zijn bij een project belangrijk.

Een mooi voorbeeld was de opdracht die we voor Sint Jozef Wonen en Zorg hebben uitgevoerd. Daar hebben we 56 badkamers gerenoveerd zonder dat de bewoners van het verzorgingstehuis daar hinder van hebben ondervonden.

Precies waar wij naar op zoek zijn, dachten de mensen van de Zusters van Liefde in Tilburg, een verzorgingstehuis voor zusters. Ondertussen zijn we voor hen ook aan de slag gegaan en weten we precies hoe we deze opdracht boven verwachting kunnen uitvoeren, zonder overlast en met zorg voor de zusters.
 

Meer nieuws