Als je bouwt met plezier, volgen de parels vanzelf

 

Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf leggen we de lat hoog. De steigers overigens ook. Wat we ook bouwen, het gebeurt elke keer weer met veel hartstocht, expertise en vooral plezier. Dat is ons geheim. Bouw met plezier, dan volgens de parels vanzelf wel. En dat blijkt. 

Die parels delen we graag. Onder andere via onze website, maar ook bijvoorbeeld via onze social-media kanalen. Deze zijn bij uitstek geschikt om de visuele pracht van onze bouwwerken te delen. Wij denken graag dat de trots er vanaf spat. 

Een andere manier om ons werk te delen is via The Art of Living. De naam zegt het al. Als het gaat om hoogwaardig wonen en leven zijn The Art of Living en Van den Heuvel Bouwbedrijf gelijk aan elkaar. Ons geeft de samenwerking een dubbele trots. Op de eerste plaats trots dat we mogen bouwen aan geweldige projecten en vervolgens trots dat The Art of Living ons werk plaatst. Het helpt ons om de lat elke keer weer een beetje hoger te leggen. 

 

Bekijk de projecten bij The Art of Living