Appartementencomplex Bartholomeus Asten

We hebben de kelder van appartementencomplex Bartholomeus in Asten gedicht en meteen maar even onze footprint op het kelderdek achtergelaten. Wat een plaatje! De volgende stap is het realiseren van de ruwbouw. Volgens planning wordt de eerste verdiepingsvloer nog voor de kerstdagen gestort.
Nadat de kelder is opgeleverd, heeft Van den Heuvel Bouwbedrijf het project overgenomen: appartementencomplex Bartholomeus in Asten. Afgelopen week zijn we gestart met het kelderdek.
Na de zomervakantie starten we met de realisatie van Bartholomeus: een nieuw appartementencomplex aan het Koningsplein in het centrum van Asten. Het complex bestaat uit 22 appartementen en 2 commerciële ruimtes die samen een waardevolle toevoeging zijn aan het dorp. Het complex is een ontwerp van Van den Acker Architecten uit Deurne.

Meer nieuws