Domek. Moderne nieuwbouw.


In het vorige bericht over het Domek.nl pand in Den Bosch deelden we de visuals van het plan. Een mooi modern nieuw pand en een evenzo mooie upgrade van het bestaande pand. Dat pakken we een voor een aan. Het belangrijkste is dat de mensen van Domek tijdens de uitbreiding gewoon door kunnen werken. Dus regelen we eerst de uitbreiding, meteen gevolgd door de upgrade. Inmiddels zijn de afbouwwerkzaamheden van het nieuwe pand in volle gang. Het tuin- en bestratingsplan is goedgekeurd, dus ook dat gaat snel van start. Het aanbrengen van de kenmerkende Padoek-gevelbekleding is de laatste fase. Daarmee krijgt het gebouw zijn definitieve look


Zoals je wellicht weet delen we hier regelmatig info over het bouwproces van ‘de parel van Den Bosch’. Voor dezelfde eigenaar voeren we nog een mooie opdracht uit. De opdrachtgever van de parel zijn eigenaar van het bedrijf Domek. Het bedrijf groeit en heeft meer ruimte nodig. En dat pakken ze – net als bij de parel - meteen goed aan.

Moderne nieuwbouw, volledig afgestemd op duurzaamheid en dus qua inhoud en visie gericht op de toekomst. Een WKO installatie (warmte koude opslag). Gebouwd met duurzame materialen en natuurlijke producten, en niet onbelangrijk; het groen wordt netjes volgens de Flora en Fauna-wet toegepast. De visuals onthullen in elk geval alvast een mooi tipje van de sluier. Nu de bouw nog, maar dat zit wel goed.

Meer nieuws