Bijblijven dus!


Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf maken we graag gebruik van de Total Station, het nieuwste van het nieuwste op het gebied van digitaal meten. Afstanden, hoeken, gevels; de Total Station meet het zeer nauwkeurig op. Daar komt wel enige kennis bij kijken, dus om de Total Station beter te leren kennen (plus alle ins en outs om het apparaat zo effectief mogelijk te kunnen gebruiken) is scholing nodig. Vraag het maar aan onze collega’s Danny en Guus. Zij krijgen momenteel bijscholing van onze in-house Total Station-expert Paul Kuijpers. Zodra ze de Total Station onder de knie hebben is het vervolgens zaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Bijblijven dus!
 

Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om ons werk te verbeteren.


Total Station van Trimble (onze leverancier) is daar een mooi voorbeeld van. Het is een effectieve digitale manier om de complete bouw meteen heel nauwkeurig te maatvoeren of in te meten. Eén medewerker zet razendsnel en flexibel alle noodzakelijke punten en bepaalt de lijnen en hoogtes. 

Bij Van den Heuvel hebben we alle noodzakelijke kennis en mogelijkheden daartoe in huis. De Total Stations waar we al enkele jaren mee werken zijn vernieuwd. Bouwen is bijblijven. Wat we onze collega’s intern leren over Total Station, passen ze vervolgens zelfstandig toe op de bouw. De nieuwe generatie software biedt uitgebreide mogelijkheden. Specifieke functies programmeren bijvoorbeeld, omdat niet elke bouwplaats hetzelfde is. Maar ook coördinaten van omliggende objecten bepalen en bouwpercelen digitaal uitzetten. En dat allemaal snel, betrouwbaar en nauwkeurig. Met een paar drukken op de knop worden alle noodzakelijke gegevens makkelijk, veilig en snel bewaard.

Meer weten? Bekijk de video.

Meer nieuws