Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om ons werk te verbeteren.


Total Station van Trimble (onze leverancier) is daar een mooi voorbeeld van. Het is een effectieve digitale manier om de complete bouw meteen heel nauwkeurig te maatvoeren of in te meten. Eén medewerker zet razendsnel en flexibel alle noodzakelijke punten en bepaalt de lijnen en hoogtes. 

Bij Van den Heuvel hebben we alle noodzakelijke kennis en mogelijkheden daartoe in huis. De Total Stations waar we al enkele jaren mee werken zijn vernieuwd. Bouwen is bijblijven. Wat we onze collega’s intern leren over Total Station, passen ze vervolgens zelfstandig toe op de bouw. De nieuwe generatie software biedt uitgebreide mogelijkheden. Specifieke functies programmeren bijvoorbeeld, omdat niet elke bouwplaats hetzelfde is. Maar ook coördinaten van omliggende objecten bepalen en bouwpercelen digitaal uitzetten. En dat allemaal snel, betrouwbaar en nauwkeurig. Met een paar drukken op de knop worden alle noodzakelijke gegevens makkelijk, veilig en snel bewaard.

Meer weten? Bekijk de video.

Meer nieuws