De Koningshoeve


De fundering voor de keuken- en proeflokaaluitbreiding van Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot is klaar. Tijd om te gaan bouwen dus. En dat belooft wat. Eenmaal klaar en in gebruik, herkennen bezoekers de mooie rustige vormen die aansluiten bij het ‘Brabantse platteland’ en bij de serene uitstraling van de abdij op de achtergrond. Omgeven door zoveel authenticiteit smaakt dat wereldbefaamde trappistenbier gegarandeerd nóg beter.

Zo!


We hebben voor drie zakelijke projecten het grondwerk en de funderingen ongeveer gelijktijdig afgerond. Dat is toch altijd weer een momentje. Het betekent dat we kunnen starten met de rest van de bouw. Neem bijvoorbeeld De Koningshoeven (bekend van La Trappe) in Berkel-Enschot. Een immens populaire bestemming voor bierliefhebbers en fietstoeristen. Qua populariteit groeide De Koningshoeven een beetje uit zijn voegen. De keuken voldeed niet meer aan de vraag. Dat is opgepakt. En hoe! Er ligt nu een stevige fundering voor de komende jaren. Letterlijk en figuurlijk. Kortom, proost op mooie zomers in Berkel-Enschot. 

Meer nieuws!