Van den Heuvel Bouwbedrijf en Zandenbouw
Een rake bouwcombinatie
Twee brabantse bouwbedrijven staan vanaf 1 april samen sterker. Van den Heuvel Bouwbedrijf uit Helmond bouwt verder aan toekomst met overname Zandenbouw uit Aarle-Rixtel.

Twee brabantse bouwbedrijven staan vanaf 1 april samen sterker. Van den Heuvel Bouwbedrijf uit Helmond bouwt verder aan toekomst met overname Zandenbouw uit Aarle-Rixtel.


Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf verbreden we graag onze expertise, maar alleen als de uitbreiding een waardevolle aanvulling is op onze dienstverlening. Met de overname van Zandenbouw zit dat zeker goed. Het bedrijf is specialist in monumentenzorg en renoveert, restaureert en onderhoudt monumentale panden. Puur vakmanschap op z’n best en een niche waarin Van den Heuvel Bouwbedrijf graag wil bijdragen.


Stevige basis

De overname betekent voor beide bedrijven een uitbreiding van kennis, expertise en mogelijkheden. De stevige basis die daardoor ontstaat biedt kansen in een sterk veranderende markt, creëert een krachtige meerwaarde voor onze klanten en geeft onze vakmensen de mogelijkheid om zich breder te ontwikkelen.


Wij weten waar Zandenbouw voor staat

Frans van den Heuvel: “Als we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf de kans krijgen om onze expertise aan te vullen met een specifieke kwaliteit dan pakken we die kans. Ik ken Joris al heel lang. We weten dat Zandenbouw aansluit bij waar we bij Van den Heuvel bouwbedrijf voor staan. Met
betrokken vakmensen bouwprojecten realiseren voor bedrijven en particulieren, maar ook renoveren en onderhouden. Van groot tot klein. Dat betekent ook de zorgen die er kunnen zijn uit handen nemen, zodat elke bouw een mooie herinnering wordt. We gunnen al onze opdrachtgevers een bouw waar ze met een goed gevoel op terugkijken. Dat is onbetaalbaar. Als dat gevoel er is, hebben wij ons werk goed gedaan.”


Kernwaarden organisatie

Joris van der Zanden: “Naast restauratie en onderhoud ligt er ook een gigantische verduurzamingsopgave te wachten aan monumentale panden. De ontwikkelingen in de bouw gaan momenteel snel. Je moet bijblijven, samen sta je dan sterker. Brabant telt ontzettend veel monumentale panden. Wil je dat goed doen dan heb je slagkracht en schaalgrootte nodig. Ik ben zelf van 1998 tot 2006 opgeleid bij Van den Heuvel Bouwbedrijf en heb de kernwaarden die zich richten op vakmanschap, samenwerking en continuïteit later altijd meegenomen, ze hebben Zandenbouw mede gevormd. Hoe gaaf is het dan om na zoveel jaar aan te mogen sluiten bij datzelfde oude en sterke bedrijf; daar ben ik enorm trots op!”

Meer nieuws