Maak kennis met ons geweldige team!

Dit is Theo Borsboom
Een van de pijlers van Van den Heuvel Bouwbedrijf. Tel maar op; 30 jaar in dienst, voorman, leermeester en altijd in voor ‘n geintje. Want het werk moet natuurlijk wel leuk zijn en blijven. Wat de uitdaging ook is, hij heeft altijd wel een goed idee en dito oplossing. En dat legt hij graag aan het team uit; goed uitleggen zit nu eenmaal in het DNA van de leermeester. Verder vindt Theo het belangrijk dat er bij een project een eindpunt in zicht is. Een doel hebben, dat werkt toch net wat fijner. Kortom, bij Van den Heuvel zijn we hartstikke blij met Theo.
Wij stellen Johan graag voor
Johan van Drunen staat 24 uur per dag klaar. Johan is als timmerman van onze servicedienst gespecialiseerd in politiekeurmerk-werk. Vraag een klant wat hij of zij van Johan vindt en het antwoord is helder; vakman, communiceert goed, klantgericht en legt je alles heel graag uit. Eigenschappen die we bij Van den Heuvel hoog in het vaandel hebben staan.
Maak kennis met Willem van Lierop
Willem van Lierop is sinds 1992 in dienst bij Van den Heuvel. Dat is bijna 30 jaar! Willem is voorman timmerman. Hij is een zachtaardige teambuilder, iemand die je graag in je team wilt hebben. Niet vreemd dat hij erg geliefd is bij zijn collega's en bij klanten. Niets is teveel voor hem. Met één voorwaarde; het moet wel goed gebeuren, want anders hoeft het niet.
Dit is Paul Kuijpers
Paul is timmerman én uitvoerder in opleiding én heeft een geweldige drive. Dat is niet zo vreemd, hij heeft er namelijk alle noodzakelijke kwaliteiten voor in huis. Paul is sinds 2006 in dienst bij Van den Heuvel. Wij kennen hem als erg betrokken en loyaal, en zoals je ziet op de foto: hij werkt uitermate geconcentreerd. Hij houdt van structuur en duidelijkheid en van zaken die goed geregeld zijn.
Dit is Marcel
Sinds drie jaar is hij bij Van den Heuvel Bouwbedrijf in dienst als timmerman. Natuurlijk een echte vakman, maar vooral ook een kerel met een hart van goud. Echt iemand die je graag over de vloer hebt, ook als er niet getimmerd hoeft te worden.
Dit is Peter Raymakers
Peter is uitvoerder en bijna 25 jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Los van heel veel vakkennis hebben de medewerkers van Van den Heuvel nog een overeenkomst; het zijn allemaal fijne mensen. Tel daar in het geval van Peter ook nog een grote bouwkundige kennis bij, plus een rustige en bedachtzame aard, dat maakt hem tot iemand die we heel graag in ons team hebben. En hij is vandaag ook nog jarig, dus namens al je collega’s; van harte Peter!
Wij stellen onze Mari van Wanrooij voor
Een amicale kerel die niet alleen heel goed is in zijn vak, hij communiceert ook nog eens op een plezierige manier met onze klanten. Mari is namelijk niet alleen een fantastische tegelzetter, hij is iemand die je graag over de vloer hebt. Plús hij is een fanatiek hondentrainer. Kortom, superlatieven schieten tekort. Wat zijn wij blij met onze twee Mari's!
Dit is Mari van Eijndhoven
Vakmensen als Mari kom je niet vaak meer tegen. Hij is namelijk 40 jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Dat zegt veel over Mari, maar ook over Van den Heuvel. Een ouderwetse goede timmerman, geboren en getogen in een echte bouwvakkersfamilie. Betrouwbaar, loyaal en vakkundig. Anders gezegd, op Mari kun je bouwen. Dat doen we dan ook graag.
Maak kennis met Lindsey
Werkvoorbereider en projectmanager van Van den Heuvel Bouwbedrijf. De enige echte voor villaprojecten. Lindsey voert al onze villaprojecten tot in de puntjes uit. Als projectbewaker doet ze het voor iedereen goed. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze timmermannen. Kortom, een fijn persoon om contact mee te hebben, een geweldige terugkoppelaar en meedenker. Typisch iemand die je er als bouwbedrijf graag bij hebt.
Wij stellen Sander graag voor
Dit is Sander, uitvoerder bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Een joviale kerel die door weer en wind gaat voor zijn team. Sander is ons fundament op de bouwplaats. Figuurlijk dan. Goed werk hebben we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zelf in de hand. Sander is daar een goed voorbeeld van. Hij is de ideale schakel tussen onze vakmensen en opdrachtgevers, die ook nog eens gedreven en betrokken is. Wat ons betreft ben je dan geknipt als uitvoerder.
Dit is Ger
Projectleider bij Van den Heuvel Bouw. Ger is een echte steunpilaar. Hij heeft er precies de juiste kwaliteiten voor. Zo is hij secuur en betrouwbaar. Een slimme kerel ook, die pas antwoord geeft op een vraag als hij er absoluut zeker van is dat zijn antwoord ook klopt. Bovendien is hij ook nog eens erg betrokken bij de zaak en bescheiden van aard. Typisch van die kwaliteiten om op te bouwen.
Maak kennis met Erwin
Hij is al bijna 30 jaar een zeer gewaardeerde collega bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In die hoedanigheid komt hij regelmatig bij onze klanten over de vloer. Die zien hem overigens niet graag weer gaan. Logisch. Erwin is een vakman eerste klas. Eentje die altijd meedenkt en graag die ene stap extra zet. En niet onbelangrijk: hij is altijd vrolijk.

Meer nieuws