Maak kennis met ons geweldige team!

Harrie Migchels
Hij is onderhoudstimmerman met een bak aan ervaring. Harrie is sinds een jaar of twee collega bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In die periode heeft hij zich bewezen als een professionele, kalme, stressvrije, altijd het overzicht bewarende, loyale, probleemoplossende timmerman die – even ademhalen - ook nog eens graag door onze klanten wordt gezien.
Dennis van der Putten
Het zijn de mensen die Van den Heuvel Bouwbedrijf zo’n leuk (en goed) bouwbedrijf maken. Vakmensen als Dennis van der Putten bijvoorbeeld. Deze doorgewinterde timmerman weet heel goed waar hij mee bezig is. Dat hij inmiddels bijna 25 jaar voor Van den Heuvel werkt speelt daar zeker een rol in. Een flink deel van deze periode heeft Dennis aan onze Bavaria-projecten gewerkt. Deze leuke, positieve, correcte, nooit klagende vakman timmert nu aan de weg bij onze villabouwprojecten.
Dave Otten
Een van de trouwe timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf. Dave is na zijn stage gelukkig bij ons gebleven en is sinds 2003 in dienst. Dat is 18 jaar! Zoals het een toptimmerman betaamt is Dave supernauwkeurig. Hij staat garant voor goed werk en daar is hij trots op. En terecht. Hij praat er ook graag over. Ook dat is terecht. Liefde voor het vak, dat zien we graag bij Van den Heuvel. Zeer betrokken is hij ook, dat geldt trouwens voor iedereen die bij ons werkt.
Carlo Verbakel
Een van onze trouwe onderhoudstimmermannen. Carlo kan alles. Dat is natuurlijk handig voor thuis, maar zeker zo handig voor de onderhoudswerkzaamheden die hij voor ons uitvoert. Omdat hij het woord ‘nee’ niet kent, verveelt hij zich nooit. Hij wil namelijk niemand te kort doen. Bovendien is hij altijd en overal oprecht en open. Je weet wat je aan hem hebt. Voor de collega’s van Van den Heuvel Bouwbedrijf is dat goed om te weten. Gezellig is hij ook, vraag het maar aan de collega’s die met Carlo op vrijdagmiddag samen de werkweek afsluiten.
Floris van der Weijden
Een van onze projectleiders. Als projectleider is hij nauw betrokken in elke fase van een project, zet hij de lijnen uit én bewaakt hij het proces. Dat vraagt om specifieke kwaliteiten en Floris heeft ze allemaal. Aimabele kerel, sociaal, goede gesprekspartner en bouwkundig uitstekend onderlegd. Tel daarbij op dat hij elk project snel opstart en ook nog eens goed is in budgetramingen, en het mag duidelijk zijn; over het bouwproces hoeven wij ons geen zorgen te maken.
Danny Gommans
Danny is bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als leerling begonnen en na het afronden van zijn opleiding meteen maar blijven hangen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Danny heeft zich sinds de officiële start in 2009 namelijk ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Eentje die uit het juiste hout gesneden is, volgens het boekje werkt en dat graag veilig en verantwoord doet. Bovendien ligt hij heel goed in het team én bij onze klanten. Kortom, een waardevolle teamspeler!
Sylvie van Schijndel
Ooit bij Van den Heuvel Bouwbedrijf begonnen als stagiaire en meteen maar gebleven. Inmiddels is Sylvie bijna 24 jaar in dienst en is zij de beste administratief medewerker die we ons kunnen wensen. Ze staat erom bekend dat ze alles onthoudt, de collega’s zijn dus gewaarschuwd. En leuk om te weten, Sylvie bewijst dat Van den Heuvel in de breedste zin van het woord een familiebedrijf is. Ze is namelijk getrouwd met onze uitvoerder Sander van Schijndel.
Steven Lie
Steven start vandaag bij Van den Heuvel Bouwbedrijf als calculator en dat op één april! Steven is collegiaal, ijzersterk met cijfers en heel prettig om mee samen te werken. Hoe we dat allemaal weten? Dat zit zo. We kennen Steven al langer. Hij heeft namelijk al eerder voor ons gewerkt. Twee jaar geleden koos Steven voor een andere weg, maar kwam tot de conclusie dat de bureaustoel van Van den Heuvel Bouwbedrijf toch echt het beste zit :) Hij blij, wij blij.
Piet van Wanrooij
Een volbloed metselaar en telg uit een echte bouwvakkersfamilie. Piets broer Mari werkt namelijk ook bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Mannen als Piet zijn goud waard voor elk bedrijf. Hij is al een paar keer met de vut gegaan en heeft zich net zo vaak weer bedacht. Dat is ons geluk. Hij vindt zijn vak en collega’s gewoon té leuk.
Jorrick van den Heuvel
Timmerman, gespecialiseerd in verbouwingen én in klantcontact. Opdrachtgevers zien Jorrick namelijk maar wat graag over de vloer komen. Hij is aimabel, charmant, zelfstandig en een gedreven vakman. Met die kwaliteiten op je cv pas je prima bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In het geval van Jorrick klopt dat helemaal, en dat al 12,5 jaar.
Richard Verbakel
Richard is sinds 2019 als ervaren uitvoerder in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Met de nadruk op ervaren. Mede daarom is Richard verantwoordelijk voor het vastgoedonderhoud van verschillende woningbouwverenigingen en vereniging van eigenaren rondom Helmond. Richard plant, organiseert en coördineert altijd vanuit visie. Met passende oplossingen, succesvolle projecten en blije opdrachtgevers als resultaat. Zo werkt dat bij Van den Heuvel Bouwbedrijf.
Dennis van der Vleuten
Sinds twee jaar lid van ons team als tegelzetter en stukadoor. Dennis is een vakman pur sang met een kien oog voor detail. Wij vermoeden dat zijn hobby voor fotografie daar iets mee te maken heeft. Behalve dat hij een aimabele collega is, staat hij ook altijd 100% klaar voor onze klanten. Kortom, een prettig persoon die zijn vak beheerst én prettig communiceert. Dat is winwinwin. Drie waardevolle kwaliteiten waar we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf erg blij mee zijn.
Theo Borsboom
Een van de pijlers van Van den Heuvel Bouwbedrijf. Tel maar op; 30 jaar in dienst, voorman, leermeester en altijd in voor ‘n geintje. Want het werk moet natuurlijk wel leuk zijn en blijven. Wat de uitdaging ook is, hij heeft altijd wel een goed idee en dito oplossing. En dat legt hij graag aan het team uit; goed uitleggen zit nu eenmaal in het DNA van de leermeester. Verder vindt Theo het belangrijk dat er bij een project een eindpunt in zicht is. Een doel hebben, dat werkt toch net wat fijner. Kortom, bij Van den Heuvel zijn we hartstikke blij met Theo.
Johan van Drunen
Johan staat 24 uur per dag klaar. Hij is als timmerman van onze servicedienst gespecialiseerd in politiekeurmerk-werk. Vraag een klant wat hij of zij van Johan vindt en het antwoord is helder; vakman, communiceert goed, klantgericht en legt je alles heel graag uit. Eigenschappen die we bij Van den Heuvel hoog in het vaandel hebben staan.
Willem van Lierop
Willem is sinds 1992 in dienst bij Van den Heuvel. Dat is bijna 30 jaar! Willem is voorman timmerman. Hij is een zachtaardige teambuilder, iemand die je graag in je team wilt hebben. Niet vreemd dat hij erg geliefd is bij zijn collega's en bij klanten. Niets is teveel voor hem. Met één voorwaarde; het moet wel goed gebeuren, want anders hoeft het niet.
Paul Kuijpers
Paul is timmerman én uitvoerder in opleiding én heeft een geweldige drive. Dat is niet zo vreemd, hij heeft er namelijk alle noodzakelijke kwaliteiten voor in huis. Paul is sinds 2006 in dienst bij Van den Heuvel. Wij kennen hem als erg betrokken en loyaal en zoals je ziet op de foto: hij werkt uitermate geconcentreerd. Hij houdt van structuur en duidelijkheid en van zaken die goed geregeld zijn.
Marcel van de Kemenade
Sinds drie jaar is Marcel bij Van den Heuvel Bouwbedrijf in dienst als timmerman. Natuurlijk een echte vakman, maar vooral ook een kerel met een hart van goud. Iemand die je graag over de vloer hebt, ook als er niet getimmerd hoeft te worden.
Peter Raymakers
Peter is uitvoerder en bijna 25 jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Los van heel veel vakkennis hebben de medewerkers van Van den Heuvel nog een overeenkomst; het zijn allemaal fijne mensen. Tel daar in het geval van Peter ook nog een grote bouwkundige kennis bij, plus een rustige en bedachtzame aard, dat maakt hem tot iemand die we heel graag in ons team hebben.
Mari van Wanrooij
Mari is een amicale kerel die niet alleen heel goed is in zijn vak, hij communiceert ook nog eens op een plezierige manier met onze klanten. Mari is namelijk niet alleen een fantastische tegelzetter, hij is iemand die je graag over de vloer hebt. Plús hij is een fanatiek hondentrainer. Kortom, superlatieven schieten tekort. Wat zijn wij blij met onze twee Mari's!
Mari van Eijndhoven
Vakmensen als Mari kom je niet vaak meer tegen. Hij is namelijk 40 jaar in dienst bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Dat zegt veel over Mari, maar ook over Van den Heuvel. Een ouderwetse goede timmerman, geboren en getogen in een echte bouwvakkersfamilie. Betrouwbaar, loyaal en vakkundig. Anders gezegd, op Mari kun je bouwen. Dat doen we dan ook graag.
Lindsey van de Laar
Werkvoorbereider en projectmanager van Van den Heuvel Bouwbedrijf. De enige echte voor villaprojecten. Lindsey voert al onze villaprojecten tot in de puntjes uit. Als projectbewaker doet ze het voor iedereen goed. Voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze timmermannen. Kortom, een fijn persoon om contact mee te hebben, een geweldige terugkoppelaar en meedenker. Typisch iemand die je er als bouwbedrijf graag bij hebt.
Sander van Schijndel
Dit is Sander, uitvoerder bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. Een joviale kerel die door weer en wind gaat voor zijn team. Sander is ons fundament op de bouwplaats. Figuurlijk dan. Goed werk hebben we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zelf in de hand. Sander is daar een goed voorbeeld van. Hij is de ideale schakel tussen onze vakmensen en opdrachtgevers, die ook nog eens gedreven en betrokken is. Wat ons betreft ben je dan geknipt als uitvoerder.
Ger Jansen
Projectleider bij Van den Heuvel Bouw. Ger is een echte steunpilaar. Hij heeft er precies de juiste kwaliteiten voor. Zo is hij secuur en betrouwbaar. Een slimme kerel ook, die pas antwoord geeft op een vraag als hij er absoluut zeker van is dat zijn antwoord ook klopt. Bovendien is hij ook nog eens erg betrokken bij de zaak en bescheiden van aard. Typisch van die kwaliteiten om op te bouwen.
Erwin Gruijtrooij
Hij is al bijna 30 jaar een zeer gewaardeerde collega bij Van den Heuvel Bouwbedrijf. In die hoedanigheid komt hij regelmatig bij onze klanten over de vloer. Die zien hem overigens niet graag weer gaan. Logisch. Erwin is een vakman eerste klas. Eentje die altijd meedenkt en graag die ene stap extra zet. En niet onbelangrijk: hij is altijd vrolijk.

Meer nieuws