Als je al 40 jaar met elkaar samenwerkt, zet je graag een stap extra


Leenders Elektro en Van den Heuvel Bouwbedrijf

Van den Heuvel Bouwbedrijf werkt bij het realiseren en onderhouden van projecten nauw samen met verschillende partijen in de regio. Voor het aanleggen van zijn elektrotechnische installaties zet Van den Heuvel graag Leenders Elektro uit Aarle-Rixtel in. Een ervaren familiebedrijf met meer dan 45 jaar vakmanschap en kennis op zak. 

Eerst de klik, dan samenwerken 
“Leenders Elektro is in 1973 door mijn vader opgericht”, zegt Lars Leenders; naamdrager en directeur van het bedrijf. Momenteel zijn we met 5 fulltimers, waaronder ikzelf. Het leuke is dat de samenwerking met Van den Heuvel al bijna net zo lang bestaat als ons bedrijf. Dan mag je wel spreken over een succesvolle samenwerking. Alle details weet ik niet, maar we hebben elkaar destijds ontmoet tijdens een opdracht bij Bavaria. De klik was er en dan is samenwerken een logische volgende stap”, aldus Lars. 

Wij gaan voor de continuïteit 
“Veertig jaar later werken we nog steeds samen op klussen bij Bavaria. Overigens pakken we voor Van den Heuvel ook utiliteitsbouw en woningen op. Voor ons is Van den Heuvel een belangrijke opdrachtgever. Wij gaan als bedrijf altijd voor continuïteit, dus niet snel even scoren en de deur dichttrekken. Daar houden we niet van. En als het om continuïteit gaat is Van den Heuvel een betrouwbare partner. Onze samenwerking werkt dus van twee kanten goed.” 

Extra stap zetten
“Als ik de basis van onze samenwerking zou moeten omschrijven zeg ik op de eerste plaats ‘vertrouwen’. Wij weten na al die jaren dat we van elkaar op aan kunnen. We kennen elkaar door en door, dat helpt natuurlijk ook. Daarnaast, als je al 40 jaar zo goed samenwerkt, zet je graag die extra stap voor de ander.” 

Meer nieuws