Het was een genoegen.


Weet je nog die stijlvolle Engelse landhuisstijl-villa die we in Helmond bouwen? Die is klaar en opgeleverd. En leuker nog, binnenkort pronkt de villa in het Art of Living magazine! Altijd leuk om je werk op die manier gewaardeerd te zien.

Bouw van een klassieke villa


De ‘Engelse landhuisstijl’ villa die we in Helmond bouwen heeft onlangs het hoogste punt bereikt. Voor ons als bouwers en voor onze opdrachtgevers is dat elke keer weer een feestelijk hoogtepunt. Letterlijk. (Komt daar de uitdrukking misschien vandaan?) Maar goed, in Helmond hangt de vlag uit en proosten wij samen met opdrachtgevers op een mooie bouw.


In Helmond bouwen we – in bouwteamverband - een villa in de stijl ‘Engels landhuis’. Een woning met als fundament mooie oorspronkelijke ideeën en vormen, maar dan wel voorzien van alle moderne en duurzame randvoorwaarden. Inmiddels hebben we het kelderdek gestort en zijn de wanden van de kelder geïsoleerd. Dat betekent dat de basis staat en klaar is voor de volgende fase van de bouw.

In Helmond zijn we gestart met de bouw van een klassieke villa. De stijl is ‘Engels landhuis’, met aan de achterzijde een fraaie eikenhouten overkapping. Het ontwerp is van Van de Ven Architekten uit Helmond. Zoals veel van onze projecten pakken we ook deze bouw op in bouwteamverband. Alle partijen zijn in elke fase van de bouw nauw betrokken. Kortom, een betere stroomlijning van het proces. Maar vooral; een blije opdrachtgever.

De bouw is inmiddels gestart. Zo wordt de villa voorzien van een kelder, inclusief een buitenbak waarin de toekomstige tuin zal doorlopen. In deze fase wordt ook al rekening gehouden met wat nog komen gaat. Deze klassieke villa zal op een moderne en duurzame wijze worden verwarmd; met een warmte-pompsysteem. Om meteen vooruit te blikken; de volgende stap wordt het storten van de keldervloer.

Meer nieuws