Bouw van een klassieke villa


In Helmond zijn we gestart met de bouw van een klassieke villa. De stijl is ‘Engels landhuis’, met aan de achterzijde een fraaie eikenhouten overkapping. Het ontwerp is van Van de Ven Architekten uit Helmond. Zoals veel van onze projecten pakken we ook deze bouw op in bouwteamverband. Alle partijen zijn in elke fase van de bouw nauw betrokken. Kortom, een betere stroomlijning van het proces. Maar vooral; een blije opdrachtgever.

De bouw is inmiddels gestart. Zo wordt de villa voorzien van een kelder, inclusief een buitenbak waarin de toekomstige tuin zal doorlopen. In deze fase wordt ook al rekening gehouden met wat nog komen gaat. Deze klassieke villa zal op een moderne en duurzame wijze worden verwarmd; met een warmte-pompsysteem. Om meteen vooruit te blikken; de volgende stap wordt het storten van de keldervloer.

Meer nieuws