Nedschroef Helmond


Behalve het bouwen van compleet nieuwe bedrijfslocaties, geven we bestaande gebouwen ook graag een facelift. Zo hebben we voor Nedschroef in Helmond bijvoorbeeld de oprit naar het oude parkeerdek verwijderd.

Daarna hebben we nieuwe inritten plus toegangspoorten in de vorm van zogenaamde speedgates gerealiseerd. Omdat de speedgates boven een hogedruk gasleiding gebouwd moesten worden, hebben we dat eerst afgestemd met Gasunie en Enexis. Bouwen en gas is namelijk altijd tricky. Na groen licht van alle direct betrokkenen hebben wij alles veilig, verantwoord en – altijd belangrijk - naar tevredenheid afgerond.

De mensen van Van den Heuvel Bouwbedrijf hebben een top of the bill werkplek gerealiseerd voor productierobots. Voor Nedschroef uit Helmond hebben we namelijk een bestaande hal omgebouwd tot een volledig geautomatiseerde productiefaciliteit. Nedschroef is actief op het snijvlak van metaal en bevestigingsmiddelen in met name de automotive-industrie.


We bouwen niet alleen complete bedrijfslocaties, we geven bestaande gebouwen net zo graag een facelift. Het kantoor van Nedschroef in Helmond bijvoorbeeld. We verfraaien de zijgevel van het pand, verwijderen de oprit naar het oude parkeerdek en passen het dak aan voor zonnepanelen. Een paar noodzakelijke ingrepen voor een fris nieuw uiterlijk.

Meer nieuws