De kantine van Van Lieshout


De kantine van Van Lieshout – behorend tot de ‘Van Geloven-familie’ en één van onze trouwe opdrachtgevers – is toe aan een stevige opknapbeurt. De huidige kantine is basic en old school. In een moderne, ruimer opgezette kantine is het simpelweg fijner pauzeren. Leuk om daar een bijdrage aan te kunnen leveren.

Van Geloven Tilburg


Na de zomerbreak starten we bij Van Geloven Tilburg met de uitbreiding en renovatie van de bestaande productiefaciliteit. Wat gaan we doen? Eerst gaan we de hoogspanningstraforuimte met compressoren vernieuwen. De bestaande ruimte is verouderd en toe aan een upgrade. Dat geeft ons meteen de gelegenheid om alles stevig te verduurzamen. Dat is fase 1. Fase 2 is het uitbreiden van de vrieshal. Daarover later meer.

Van Lieshout Snacks uit Helmond


Wij werken veel voor de mensen van Van Lieshout Snacks uit Helmond.

Sowieso werken we graag voor partijen in de foodsector.

Vorig jaar hebben we hard gewerkt aan de fundering voor twee nieuwe wateropslagtanks, gevolgd door groot onderhoud in de fabriek in december.

Bekend van de frikandellen en kroketten, is een grootverbruiker als het gaat om water. De snackfabrikant maakt zich tegelijkertijd sterk voor de verduurzaming van de productie. Een hoogwaardige waterzuiveringsinstallatie maakt daar deel van uit.

Aan ons de vraag om de bouwkundige en constructieve werkzaamheden voor de plaatsing van twee nieuwe wateropslagtanks te realiseren. Een paar technische feitjes voor de liefhebbers; de tanks zijn beiden 15 meter hoog.

De funderingsplaat is 600 mm dik en voorzien van 15 palen die tot 10 meter diep in de grond worden geboord. Op de foto zijn we de nieuwe bufferbak op zijn plek aan het hijsen.

Meer nieuws