Stand van zaken op de Helmondseweg in Aarle-Rixtel


Op dit moment zitten we vol in de ruwbouw. Essentieel daarvoor is het monteren van al het staalwerk. Dat is inmiddels klaar. De woning wordt namelijk voorzien van een vrijdragende overspanning plus stalen liggers. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de verdiepingsvloeren gestort zijn en de woning steeds meer vorm krijgt.

Nieuwe villa


Onlangs zijn we in Helmond in bouwteamverband gestart met de bouw van een nieuwe villa. Maar eerst hebben we de woning die er al stond afgebroken. Voor de nieuwe villa zorgde Studio Arjan Hogers voor het 'van binnen naar buiten'-ontwerp. Leuk om te weten is dat we op de locatie eerder al een atelier hebben gebouwd. Dat komt nu goed uit aangezien de opdrachtgevers tijdens de bouw in het atelier wonen. Dat is nog eens wonen met de neus op de bouwfeiten.

Leuk om te weten is dat we op de locatie eerder al een atelier hebben gebouwd. Dat komt nu goed uit aangezien de opdrachtgevers tijdens de bouw in het atelier wonen. Dat is nog eens wonen met de neus op de bouwfeiten.

Als je dan toch een prachtig atelier door Van den Heuvel Bouwbedrijf laat bouwen, dan laat je het meteen zó compleet maken dat je er tijdelijk in kunt wonen. Zolang het woonhuis van de eigenaren nog niet klaar is, wonen ze namelijk nog even in het atelier. Gewoon, omdat het prima kan. Overigens, je ziet het niet op de foto, maar de kerstboom is inmiddels netjes opgeruimd.

De laatste paar weken hebben we stevig doorgewerkt aan het atelier in Helmond. Het is ons gelukt. Als we beloven dat er voor de feestdagen een kerstboom in het gebouw staat, dan maken we dat ook waar. Dus bij deze: Een fraaie kerstboom in dit mooie atelier. Fijne kerst!

In september jl. zijn we gestart met de bouw van dit bijgebouw, met als functie ‘atelier’. De planning zegt dat de kerstboom er in december gewoon in geplaatst kan worden. Even doorwerken nog ...

Meer nieuws