Deze villa voldoet aan alle voorwaarden om uit te blinken


De villa met atelier die we onlangs hebben opgeleverd is werkelijk mooi geworden. Zo mooi dat de villa binnenkort ook in The Art of Living staat. Terecht als je het ons vraagt. De villa voldoet aan alle voorwaarden om uit te blinken en verdient een podium.

Neem alleen al de twee keukens; een indoorkeuken en een werkelijk prachtige outdoorkeuken van Hive Kitchen Wat de keukens - behalve de vorm en ontwerpideeën - bijzonder maakt is het materiaalgebruik.

Beide aanrechtbladen zijn namelijk gemaakt van Dekton. Denk krasvrij, vlekvrij, onderhoudsvrij en niet poreus. Ideaal voor een keukenblad maar ook voor de geveldelen aan de achterzijde van de woning. Die zijn namelijk ook gemaakt van Dekton, alles geleverd door Cosentino uit Deurne.

Kerstverhaal


De villa-met-atelier die we aan de Helmondseweg in Aarle-Rixtel hebben gebouwd, ontwikkelt zich steeds meer tot een mooi kerstverhaal. Het atelier waar de nieuwe eigenaren tijdens de bouw van hun villa in hebben gewoond, is namelijk vier jaar geleden vlak voor de kerstdagen opgeleverd. Aan de villa moest toen nog worden begonnen. Het goede nieuws is dat ook de villa vlak voor de kerstdagen was opgeleverd! Alsof het zo moest zijn. Elke volgende kerstperiode gaat vanaf nu een gouden randje hebben!

Het hoogste punt


In de vorige post over de villa-met-atelier aan de Helmondseweg in Aarle-Rixtel heb je kunnen lezen over de ruwbouw en het storten van de verdiepingsvloeren. Aan het einde van de zomer is de vlag uit gegaan, want we hebben namelijk een hoogtepunt bereikt. Of beter gezegd; het hoogste punt. Hoger dan dit wordt de villa niet.

Een perfect moment om te vieren. Dat doen we graag en altijd in Van den Heuvel Bouwbedrijf-style. Dat wil zeggen; met een boeketje bloemen en de mooie woorden van Frans. In dit geval hadden de opdrachtgevers ons verrast met een heerlijk buffet 🙏. Inmiddels is de villa bijna opgeleverd, daarover binnenkort meer!

Stand van zaken op de Helmondseweg in Aarle-Rixtel


Op dit moment zitten we vol in de ruwbouw. Essentieel daarvoor is het monteren van al het staalwerk. Dat is inmiddels klaar. De woning wordt namelijk voorzien van een vrijdragende overspanning plus stalen liggers. Dat betekent bijvoorbeeld ook dat de verdiepingsvloeren gestort zijn en de woning steeds meer vorm krijgt.

Nieuwe villa


Onlangs zijn we in Helmond in bouwteamverband gestart met de bouw van een nieuwe villa. Maar eerst hebben we de woning die er al stond afgebroken. Voor de nieuwe villa zorgde Studio Arjan Hogers voor het 'van binnen naar buiten'-ontwerp. Leuk om te weten is dat we op de locatie eerder al een atelier hebben gebouwd. Dat komt nu goed uit aangezien de opdrachtgevers tijdens de bouw in het atelier wonen. Dat is nog eens wonen met de neus op de bouwfeiten.

Leuk om te weten is dat we op de locatie eerder al een atelier hebben gebouwd. Dat komt nu goed uit aangezien de opdrachtgevers tijdens de bouw in het atelier wonen. Dat is nog eens wonen met de neus op de bouwfeiten.

Als je dan toch een prachtig atelier door Van den Heuvel Bouwbedrijf laat bouwen, dan laat je het meteen zó compleet maken dat je er tijdelijk in kunt wonen. Zolang het woonhuis van de eigenaren nog niet klaar is, wonen ze namelijk nog even in het atelier. Gewoon, omdat het prima kan. Overigens, je ziet het niet op de foto, maar de kerstboom is inmiddels netjes opgeruimd.

De laatste paar weken hebben we stevig doorgewerkt aan het atelier in Helmond. Het is ons gelukt. Als we beloven dat er voor de feestdagen een kerstboom in het gebouw staat, dan maken we dat ook waar. Dus bij deze: Een fraaie kerstboom in dit mooie atelier. Fijne kerst!

In september jl. zijn we gestart met de bouw van dit bijgebouw, met als functie ‘atelier’. De planning zegt dat de kerstboom er in december gewoon in geplaatst kan worden. Even doorwerken nog ...

Meer nieuws