Meubelgroep Van Heeswijk


De winkels in het pand van Meubelgroep van Heeswijk hadden meer ruimte nodig én een stevige upgrade van het gebouw als geheel. Voor een meubelboulevard is uitstraling erg belangrijk. Essentieel zelfs. Wat je de klant aan de buitenkant belooft, moet je aan de binnenkant waarmaken. Dat is ons gelukt, dankzij ons geweldige team en de fijne samenwerking en inzet van Van Heeswijk. Stijlvol zwarte buitengevels, imposante winkelruimtes met plek voor de mooiste meubels en een uitnodigende sfeer. Welkom bij Van Heeswijk!

Een meubelzaak heeft veel ruimte nodig. Ga je voor een meubelboulevard dan heb je heel veel ruimte nodig. Het bestaande pand van Van Heeswijk heeft die ruimte. Alleen is het bestaande pand danig verouderd. Dat pakken we grondig aan.

Momenteel zijn we hard aan het werk om het pand te renoveren. Het eerste dat opvalt is de schil. Deze wordt 100% vernieuwd. Alle gevelplaten worden vervangen en waar nog geen gevelplaat zit, brengen wij ze aan. Daarnaast hebben we het dak vervangen. Vanaf april a.s. is Helmond een prachtige woonboulevard rijker.

Meubelgroep Van Heeswijk in Helmond zit in de woon- en slaapkamer branche. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je klanten een thuisgevoel geeft. Om dat gevoel te onderstrepen wordt de bestaande locatie van Van Heeswijk geschikt gemaakt voor nieuwe winkelconcepten.

De gemetselde binnenbouw bijvoorbeeld wordt gesloopt en de vides worden dichtgemaakt met behulp van grote gelamineerde liggers en houten balklagen. In de gevels creëren we vervolgens flinke sparingen waar de nieuwe entreepuien in worden gehangen. De ingangen zelf worden voorzien van grote stalen portalen.

Echte eyecatchers. Ten slotte de nieuwe gevelbeplating aan de buitenzijde, dat wordt het puntje op de i. Dat is wat je noemt een echte make-over.

Meer nieuws