Oplevering Cacaofabriek in Helmond


Leuk nieuws van de Cacaofabriek uit Helmond. De upgrade die we aan de voorgevel van het pand hebben uitgevoerd is afgerond. Mede dankzij de tochtsluis die we hebben aangebracht blijft de temperatuur binnen netjes constant.

Opdrachtgever blij, bezoekers blij, wij blij. Kortom, geslaagde klus.

Cacaofabriek in Helmond


De voorgevel is het spreekwoordelijke aangezicht van een bedrijfsgebouw. En soms heeft de gevel een upgrade nodig. Dat is precies wat Van den Heuvel Bouwbedrijf heeft gedaan voor de in de regio welbekende Cacaofabriek in Helmond. De meest opvallende aanpassing is de tochtsluis die we hebben aangebracht.

Twee entreeschuifdeuren die nooit op hetzelfde moment openen. Een mooie geslaagde architectonische aanpassing in opdracht van Gemeente Helmond, ontworpen door LXarchitecten BV

Meer nieuws