De Orthodontistenpraktijk Horst die we bij Van den Heuvel hebben gebouwd is klaar. Voor ons tijd om dit staaltje vakmanschap aan de wereld te presenteren.
 

Naar het project

De bouw van de orthopraktijk in Horst aan de Maas ligt netjes op schema. Sinds de vorige update zijn de gelamineerde houten constructie, de zinken gevelbekleding, de gevelbetimmeringen en de aluminium kozijnen gereed én zijn de binnenwanden en het stucwerk afgerond. Momenteel is de installateur bezig met het boren van de grondbronnen. Inmiddels zijn we gestart met de gietvloer en de afwerking van de bamboe-binnenwanden.

De orthopraktijk die we momenteel in Horst gaan realiseren is van start gegaan. Met andere woorden, het grondwerk is gereed en de fundering is gemaakt. Het gebouw zelf is door Van der Schoot Architecten bv BNA Schijndel in een mooie visual uitgewerkt. Wandel je even mee?

De nieuwe orthopraktijk in Horst bouwen we in bouwteamverband. De fundering laat de hoofdlijnen van de praktijk zien. De basis is gelegd. Dat betekent maar één ding; welkom volgende fase!

Villa’s; bouwen we graag. Bedrijfspanden; idem. Onderhoudswerk; doen we ook. Orthopraktijken; ook. Voor Orthopraktijk Horst aan de Maas gaan we in bouwteam aan de slag.

De voorbereiding met Van der Schoot Architecten uit Schijndel is inmiddels al gestart. Een ding is zeker, het is nu al een pracht van een opdracht. Binnenkort meer!

Meer nieuws