Goed op schema


De MAT-afbouw opdracht ligt goed op schema. Mooie opdrachten die we op tijd afronden, daar worden wij blij van. https://kntn.ly/47d4d0a6 Smederij Verbruggen heeft onlangs de in-het-oog-springende MAT-constructie voor de gevel geplaatst wat uiteindelijk wordt voorzien van planten. Dat gaf ons heel even dat vlag op het dak-gevoel. Een hoogtepunt.
 

De MAT-Afbouw opdracht is gestart


Eerst de basis op orde brengen.
De bouwaansluitingen en het grondwerk regelen.
Vervolgens de palen de grond in.
De riolering aanbrengen en de fundering storten.
Dan leggen we de vloer en weten we zeker dat we 100% klaar zijn om de hoogte in te gaan.

Een hypermodern kantoor met nieuwe bedrijfshal voor MAT Afbouw


Onlangs zijn we aan de slag gegaan voor Mat Afbouw. Deze afbouwers uit Zaltbommel krijgen een hypermodern kantoor met nieuwe bedrijfshal. Een echte blikvanger die nóg meer aandacht krijgt dankzij de 8 meter hoge groene signing aan de voorzijde.

Ontwerp door AAArchitecten uit Den Haag
Bouwmanagement door MIBA Bouwmanagement uit Asten

Meer nieuws