Wijkcentrum De Geseldonk in Mierlo Hout


Als er een kans is om sociaal-maatschappelijk bij te dragen dan grijpen we die bij Van den Heuvel Bouwbedrijf graag aan. Wijkcentrum De Geseldonk in Mierlo Hout bijvoorbeeld. Het centrum speelt een centrale rol in het sociale, culturele en maatschappelijke leven van de wijk. Hier komen mensen om elkaar te ontmoeten of om deel te nemen aan bijvoorbeeld de ontbijtochtenden en de maaltijden die er voor de bewoners bereid worden.

De toeloop is vanaf de start groot geweest, zo groot dat - om de toeloop beter aan te kunnen - er een vleugel is bijgebouwd; de Kansrijkvleugel. De vraag of wij die wilden realiseren. Graag! Niet alleen omdat we blij worden van dergelijke uitbreidingen, maar ook om op bescheiden wijze iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap en bij te kunnen dragen aan een leefbaarder Mierlo Hout. Wethouder Harrie van Dijk van de gemeente Helmond heeft onlangs, samen met de voorzitter van het bestuur van Wijkhuis De Geseldonk Jan Drouen, het lintje doorgeknipt en de vleugel officieel geopend.

Meer nieuws