Bouwen aan hún toekomst


Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf maken we ons sterk voor de toekomst van onze sector. Ons prachtige vakgebied heeft jonge vakmensen nodig. Als bouwbedrijf dragen wij ons steentje bij door een echte leerschool te zijn. Op dit moment zijn Filip, Guus, Cas, Raph, Riley en Hobie bij ons werkzaam; leerlingen van Bouw Infra Mensen en het Summa College.

Waar het ons vooral om gaat is dat we jonge mensen een stevige praktische basis geven en hen laten ervaren hoe mooi het vak is. Dat veel leerlingen na hun stage blijven hangen vinden wij als bedrijf natuurlijk geweldig, maar het is zeker niet het hoofddoel. Wij zien het meer als een groot compliment.

Leerlingen begeleiden kost tijd en mankracht. Een prijs die we maar wat graag betalen, want zoals gezegd; de leerlingen zijn de toekomst. Jongeren het vak goed leren betekent dat zij later vol vertrouwen aan de slag kunnen en dat de vaardigheid van de vakmensen ook voor de toekomst gewaarborgd is.

En dát is uiteindelijk waar het om draait.

Hobie
Cas
Guus
Raph
Filip
Riley

Meer nieuws