Bouw villa Hilvarenbeek

Ons op één na favoriete moment is het opleveren van een nieuwe woning. Altijd een feestje. Maar ons absolute favoriete moment is genieten van die trotse glimlach van de nieuwe eigenaren. In het geval van deze villa in Hilvarenbeek is die blijdschap nog leuker; de villa is namelijk een maand eerder dan gepland opgeleverd.

Zo is er alleen wat grond en modder, voordat je het weet is er een hoogste punt. Daar is natuurlijk wel hard aan gewerkt. Dat zie je bijvoorbeeld mooi terug in het voegloze metselwerk en de slim in het dak geïntegreerde zonnepanelen. Hoe mooi de rest van de villa is laten we zien na de oplevering. Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven.

Bouw villa Hilvarenbeek

Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vieren we graag hoog(s)te punten. Het is en blijft gewoon een mooi moment. Deze keer zijn we in Hilvarenbeek. Ook het hoogste punt van deze villa hebben we samen bereikt. Op de foto’s zie je projectleider Lindsey, voorman Willem en Marcel, een van onze timmermannen. Binnenkort delen we een fotovideo met de bouw van niets tot nok.

Meer nieuws