Onderhoud

Inbraakherstel
Een inbraak zorgt voor veel schade aan je huis. Omdat een goed beveiligde deur zich niet zomaar opent, zit je na een inbraak al snel met onnodige schade. Het onderhoudsteam van Van den Heuvel Bouwbedrijf repareert daarom ook inbraakschades. Wij herstellen de deur, plaatsen een nieuw slot plus sluitplaat en werken alles netjes af. Resultaat; een deur als nieuw!
Een woning moet er netjes uitzien
Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf zorgen we dat alle huizen die onder ons beheer vallen goed onderhouden worden. Op de foto zie je hoe collega Willy een dorpel opmeet die vervangen moet worden.
De tablet heeft zich bewezen
De hoeveelheid gegevens die komen kijken bij het onderhouden van woningen is ongekend. Een opnameformulier bevat al snel heel veel gegevens en foto’s. Alles wordt direct via de tablet gedigitaliseerd en verwerkt. Dat werkt geweldig. De tablet heeft zich bewezen als aanwinst voor het onderhoud.
Vastgoedonderhoud
Van den Heuvel Bouwbedrijf verzorgt het vastgoedonderhoud van verschillende woningbouwverenigingen en vereniging van eigenaren rondom Helmond. Met het extreme weer dat ons landje wel eens parten speelt, komen spoedklussen steeds vaker voor. Lekkages bijvoorbeeld. Op de foto zijn collega’s van Van den Heuvel aan het werk om lekkages te herstellen.

Meer nieuws