Kijk! Onze nieuwe huisstijl is op hoogtestage!

We gaan onze mensen uitrusten met speciale Van den Heuvel Bouwbedrijf-mutsen en petten. Een muts is natuurlijk altijd welkom op een winterse bouwplaats, onder de helm en zonder helm. We hebben gekozen voor stijlvolle mutsen en petten, met het Van den Heuvel-beeldmerk duidelijk zichtbaar aan de voorzijde. Helemaal in de stijl van ons bedrijf.

Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf krijgen opdrachtgevers na oplevering altijd een map met daarin de belangrijke papieren. Denk aan de bouwtekeningen, installatietekeningen, garantiestukken. Deze map hebben we onlangs flink gerenoveerd. Mooi, strak, modern en helemaal in lijn met onze huisstijl en de kwaliteit van werk die we altijd leveren. Kortom, een map om mee thuis te komen.

Huisstijl

Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf bouwen we niet alleen villa’s en bedrijfspanden. We werken net zo hard aan onze eigen huisstijl. Dat in huisstijl ook het woord huis zit, is natuurlijk geen toeval. Bij deze een blik op onze nieuwe stijl. Je zult hem steeds vaker tegen komen.

De vlag mag uit! Onze nieuwe huisstijl wappert nu ook in de wind.

En nu zijn het er twee! We gaan nog iemand blij maken.

Bus nummer één!  Deze bus wordt prachtig ingericht door Willem, hij is er blij mee. En wij ook!

Meer nieuws