Frans van den Heuvel, directeur van Bouwbedrijf van den Heuvel, kijkt met een tevreden gevoel terug op het bouwproces van deze unieke villa. Het Helmonds familiebedrijf werkt volgens de stelregel dat bouwen leuk moet zijn. “En dat was bij de bouw van deze prachtige woning zeker het geval. Waar velen opzien tegen een bouw- of verbouwproces en vaak niet kunnen wachten totdat de oplevering een feit is, horen wij juist bij onze klanten een spijtige toon dat het feestje voorbij is.”

Het geheime ingrediënt van het Brabantse bouwbedrijf is een combinatie van factoren. “Wij realiseren ons dat de goede naam van het familiebedrijf staat of valt met goed personeel. Ze zijn niet alleen onze handjes, maar zeker ook ons visitekaartje en daar zijn onze mensen zich ook van bewust. Dit zie je terug op de werkvloer, doordat er netjes wordt gewerkt en beloftes worden nagekomen. Wij prijzen ons gelukkig met het feit dat we over zeer vakbekwame mensen beschikken, die een enorme betrokkenheid vertonen bij al onze projecten. Hierdoor ontstaat als vanzelf iedere keer weer een geweldige dynamiek tussen ons en de andere partijen, zoals de architect en de opdrachtgevers.”

Bouwbedrijf van den Heuvel onderscheidt zich al meer dan 120 jaar met veelzijdig vakwerk. Het bedrijf verricht onderhoudswerkzaamheden, maakt naam in de utiliteitsbouw en realiseert grote en kleine verbouwingen en nieuwbouwprojecten. De bouw van deze oogstrelende en tot in de puntjes afgewerkte droomvilla is dan ook een perfecte weerspiegeling van de kennis, kunde en passie die het bedrijf vertegenwoordigt. Bouwbedrijf Van den Heuvel mag met recht trots zijn op het resultaat. “De uitstraling van de gevel is uniek en het afwerkingsniveau ligt bijzonder hoog. Deze woning klopt. Op naar het volgende feestje.”

Wilt u meer weten over ‘bouwen is leuk!’?
Kijk dan op www.vandenheuvelbouw.nl of maak een afspraak met Frans van den Heuvel. Tel: 0492 52 29 31

Excellent Wonen uitgave 1-2018