Projectleider / werkvoorbereider


We kunnen bouwen wat we willen als bouwbedrijf, maar als een project onvoldoende is voorbereid, is het resultaat ook onvoldoende. Daar kom jij om de hoek. Als projectleider/werkvoorbereider zet jij – in samenwerking met ons projectteam – het project eerst stevig in de steigers en blijf je tot de finish betrokken. Waar je aan begint, lever je op. Jij zorgt voor de basis waar onze vakmensen letterlijk op verder kunnen bouwen, met als resultaat de mooiste projecten. Van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, villa’s tot bedrijfspanden. Aan afwisseling geen gebrek! 

Jouw scherpe oog voor kwaliteit, jouw drang tot overzicht, het vastbijten in planningen én jouw gevoel voor financiën en begrotingen spelen daar een belangrijke rol in. Dat je gek bent op bouwen spreekt dan ook voor zich. Ook aan jezelf, want voor zelfontwikkeling krijg je bij ons alle ruimte. Goed om te weten; je komt bij ons in dienst en hoort voor de volle 100% bij het team. 

Dan je werkzaamheden. We hebben een aantal uitdagende dagelijkse taken voor je: 

 • het voorbereiden en de inkoop van materialen
 • het onderhouden van contact met onder- en nevenaannemers en leveranciers 
 • het maken en bewaken van inkoopschema’s en tijdsplanningen 
 • het controleren en coördineren van het tekenwerk 
 • het bedenken van technisch uitvoerbare werkmethodieken en praktische oplossingen 
 • en leuk om te weten; je hebt veel contact met onze klanten en opdrachtgevers. 

Denk je; hé dat zie ik wel gebeuren! Lees dan vooral verder. Zeker als je ook nog eens: 

 • een bouwkundige achtergrond hebt (MBO+ of HBO-niveau)
 • een kien oog hebt voor kwaliteit, planning en financiën 
 • beschikt over ervaring in een vergelijkbare functie binnen de bouw 
 • en een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebt

Over ons

Het is in één woord geweldig om bij Van den Heuvel Bouwbedrijf te werken. We zijn een echt familiebedrijf en - met meer dan 100 jaar ervaring - een begrip in de regio. Je werkt er met betrokken medewerkers die trots zijn om namens Van den Heuvel Bouwbedrijf aan de slag te gaan. Zij zijn het fundament van ons bedrijf en daar zijn we zuinig op. Daarom investeren we graag in opleidingen, coaching en ontwikkeling. 

Voor jou

Iedereen die bij ons werkt weet het. Het is misschien wel het leukste bouwbedrijf van Brabant om voor te werken. Veel van onze medewerkers werken er dan ook voor lange tijd. Dat is niet zomaar. Wij bieden jou: 

 • een fulltime jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • een breed pakket aan sociale voorzieningen;
 • gezellige collega’s en een informele werksfeer;
 • coaching en ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van opleidingen. 
  ​​​

Hebben wij je overtuigd en wil je meebouwen aan ons bedrijf? 
Solliciteer dan direct door een e-mail met je cv en motivatie te sturen.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francis Vos.

Bel ons Stuur ons een mail

Service Coordinator

Weten waar je aan toe bent als klant én als collega is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle opdracht in het onderhoud. Hoe vlotter en strakker een opdracht verloopt, hoe fijner het is om eraan te werken. Binnen Van den Heuvel Bouwbedrijf hebben we daar een functie voor; de Service Coördinator. Niet alleen hebben we de functie, we hebben ook een vacature!

Meer info
Werkvoorbereider / Calculator

Jouw scherpe oog voor kwaliteit, jouw drang tot overzicht, het vastbijten in planningen én jouw gevoel voor financiën en begrotingen spelen daar een belangrijke rol in. Dat je gek bent op bouwen spreekt dan ook voor zich. Bovendien bouw je ook aan jezelf, want voor zelfontwikkeling krijg je bij ons alle ruimte.

Meer info
Allround timmerman

Beste allround timmerman, sla jij spijkers met koppen? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn allround inzetbaar. Logisch, want onze projecten zijn divers. Wij bouwen nieuwbouwwoningen, villa’s én bedrijfspanden. En we onderhouden én renoveren.

Meer info
Onderhoudstimmerman

Beste onderhoudstimmerman, hamer jij graag op de kwaliteit van je vakmanschap? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets klinkt zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf staan hun mannetje en zijn net als onze andere bouwspecialisten deel van een echt team.

Meer info
Projectleider / Werkvoorbereider

We kunnen bouwen wat we willen als bouwbedrijf, maar als een project onvoldoende is voorbereid, is het resultaat ook onvoldoende. Daar kom jij om de hoek. Als projectleider/werkvoorbereider zet jij – in samenwerking met ons projectteam – het project eerst stevig in de steigers en blijf je tot de finish betrokken. Waar je aan begint, lever je op. Jij zorgt voor de basis waar onze vakmensen letterlijk op verder kunnen bouwen, met als resultaat de mooiste projecten. Van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, villa’s tot bedrijfspanden. Aan afwisseling geen gebrek!

Meer info
Onderhoudsmetselaar

Beste onderhoudsmetselaar die van alle muren thuis is… Wat we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf bouwen, onderhouden we. Zie het maar als nazorg. En ook als we het niet gebouwd hebben, ondersteunen we bewoners en gebruikers graag met het noodzakelijke onderhoud. Dat doen we vakkundig, 24/7, volgens afspraak en altijd met een glimlach. Ongeacht wat de klus is of het tijdstip.

Meer info
Magazijnbeheerder

Beste ‘orde op zaken steller’! Wij zoeken jou! Denk je aan de bouw, dan denk je aan uitvoerders, planners, timmermannen en metselaars. In dat rijtje hoort ook de magazijnbeheerder thuis. Als magazijnbeheerder speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze bouwprojecten door ervoor te zorgen dat alle materialen, gereedschappen en apparatuur in uitstekende staat verkeren. Je bent de aangewezen persoon voor het onderhoud en de organisatie van onze werkplaats en draagt bij aan een soepele werking van ons bouwteam.

Meer info