Werkvoorbereider / Calculator


We kunnen bouwen wat we willen als bouwbedrijf, maar als een project onvoldoende is voorbereid, is het resultaat navenant. Daar kom jij om de hoek. Als werkvoorbereider/calculator zet jij – in samenwerking met ons projectteam – het project eerst goed in de steigers. Een steengoede werkvoorbereiding én een duidelijk en betrouwbaar kostenplaatje. De basis waar onze vakmensen letterlijk op verder kunnen bouwen, met als resultaat de mooiste projecten. 

Jouw scherpe oog voor kwaliteit, jouw drang tot overzicht, het vastbijten in planningen én jouw gevoel voor financiën en begrotingen spelen daar een belangrijke rol in. Dat je gek bent op bouwen spreekt dan ook voor zich. Bovendien bouw je ook aan jezelf, want voor zelfontwikkeling krijg je bij ons alle ruimte. 
 

We hebben een stevige rij leuke dagelijkse taken voor je: 
 

 • Het voorbereiden van de inkoop van materialen.
 • Het onderhouden van contact met onder- en nevenaannemers en leveranciers.
 • Het maken en bewaken van inkoopschema’s en tijdsplanningen.
 • Het controleren en coördineren van het tekenwerk.
 • Het bedenken van technisch uitvoerbare werkmethodieken en praktische oplossingen.
 • En het ondersteunen van onze projectleiders.

Denk je; hé dat zie ik wel gebeuren! Lees dan vooral verder. Zeker als je ook nog eens: 

 • Een bouwkundige achtergrond hebt (MBO+ of HBO-niveau).
 • Een kien oog hebt voor kwaliteit, planning en financiën.
 • Goed luistert en met de klant meedenkt.
 • Beschikt over minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de bouw.
 • En een gezonde dosis doorzettingsvermogen hebt.

Voor jou

Iedereen die bij ons werkt weet het. Het is misschien wel het leukste bouwbedrijf van Brabant om voor te werken. Veel van onze medewerkers zijn blijvers. Dat is niet zomaar. Wij bieden jou: 

 • Een fulltime jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een breed pakket aan sociale voorzieningen. 
 • Gezellige collega’s en een informele werksfeer.
 • Coaching en ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van opleidingen. 

​​​Wat denk je ervan? Zin om mee te bouwen aan ons bedrijf? Solliciteer dan direct en mail ons jouw cv plus motivatie.
Heb je vragen, neem dan even contact op met Francis Vos. Zij helpt je graag verder.

Of vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bel ons Stuur ons een mail

Hebben wij je overtuigd en wil je meebouwen aan ons bedrijf? Solliciteer dan direct!

Over ons


Het is in één woord geweldig om bij Van den Heuvel Bouwbedrijf te werken. We zijn een echt familiebedrijf en - met meer dan 100 jaar ervaring - een begrip in de regio. Je werkt er met betrokken medewerkers die trots zijn om namens Van den Heuvel Bouwbedrijf aan de slag te gaan. Zij zijn het fundament van ons bedrijf en daar zijn we zuinig op. Daarom investeren we graag in opleidingen, coaching en ontwikkeling. 

Service Coordinator

Weten waar je aan toe bent als klant én als collega is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle opdracht in het onderhoud. Hoe vlotter en strakker een opdracht verloopt, hoe fijner het is om eraan te werken. Binnen Van den Heuvel Bouwbedrijf hebben we daar een functie voor; de Service Coördinator. Niet alleen hebben we de functie, we hebben ook een vacature!

Meer info
Projectleider / Werkvoorbereider

We kunnen bouwen wat we willen als bouwbedrijf, maar als een project onvoldoende is voorbereid, is het resultaat ook onvoldoende. Daar kom jij om de hoek. Als projectleider/werkvoorbereider zet jij – in samenwerking met ons projectteam – het project eerst stevig in de steigers en blijf je tot de finish betrokken. Waar je aan begint, lever je op. Jij zorgt voor de basis waar onze vakmensen letterlijk op verder kunnen bouwen, met als resultaat de mooiste projecten. Van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, villa’s tot bedrijfspanden. Aan afwisseling geen gebrek!

Meer info
Financieel Controller

Als Financieel Controller werk je nauw samen met het managementteam. Samen bepalen jullie de financiële doelstellingen, stellen jullie budgetten op en waarborgen jullie de financiële gezondheid van het bedrijf. De ervaren financieel controller die jij bent is bekend met een dergelijke overlegvorm. Denk je nu hé, ze hebben het over mij! Lees dan vooral verder. En wie weet heten wij jou binnenkort welkom als nieuwe collega.

Meer info
Werkvoorbereider / Calculator

Jouw scherpe oog voor kwaliteit, jouw drang tot overzicht, het vastbijten in planningen én jouw gevoel voor financiën en begrotingen spelen daar een belangrijke rol in. Dat je gek bent op bouwen spreekt dan ook voor zich. Bovendien bouw je ook aan jezelf, want voor zelfontwikkeling krijg je bij ons alle ruimte.

Meer info
Allround timmerman

Beste allround timmerman, sla jij spijkers met koppen? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn allround inzetbaar. Logisch, want onze projecten zijn divers. Wij bouwen nieuwbouwwoningen, villa’s én bedrijfspanden. En we onderhouden én renoveren.

Meer info
Onderhoudstimmerman

Beste onderhoudstimmerman, hamer jij graag op de kwaliteit van je vakmanschap? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets klinkt zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf staan hun mannetje en zijn net als onze andere bouwspecialisten deel van een echt team.

Meer info
Onderhoudsmetselaar

Beste onderhoudsmetselaar die van alle muren thuis is… Wat we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf bouwen, onderhouden we. Zie het maar als nazorg. En ook als we het niet gebouwd hebben, ondersteunen we bewoners en gebruikers graag met het noodzakelijke onderhoud. Dat doen we vakkundig, 24/7, volgens afspraak en altijd met een glimlach. Ongeacht wat de klus is of het tijdstip.

Meer info
Uitvoerder

Elk bouwproject heeft een spil nodig. Iemand die het overzicht bewaakt, het proces in goede banen leidt en hét aanspreekpunt op de bouwplaats is. Iemand die klaarstaat voor het team, voor de opdrachtgever, de onderaannemers en leveranciers. Je kunt als bouwbedrijf nog zo’n fantastische woningen en bedrijfspanden bouwen en onderhouden, als het proces moeizaam en vol hindernissen is, blijft er vooral een vervelend gevoel achter. Als uitvoerder bij Van den Heuvel Bouwbedrijf help jij dat voorkomen.

Meer info