Hands on magazijnbeheerder

Beste ‘orde op zaken steller’! Wij zoeken jou!

Denk je aan de bouw, dan denk je aan uitvoerders, planners, timmermannen en metselaars. In dat rijtje hoort ook de magazijnbeheerder thuis. Als magazijnbeheerder speel je een essentiële rol in het ondersteunen van onze bouwprojecten door ervoor te zorgen dat alle materialen, gereedschappen en apparatuur in uitstekende staat verkeren. Je bent de aangewezen persoon voor het onderhoud en de organisatie van onze werkplaats en draagt bij aan een soepele werking van ons bouwteam. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het: 

 • Onderhouden, repareren en het keuren van bouwgereedschappen en -apparatuur: Je zorgt ervoor dat alle gereedschappen en apparatuur regelmatig worden geïnspecteerd, gekeurd, onderhouden en gerepareerd indien nodig. Dit verzekert de veiligheid en efficiëntie op de bouwplaats.
 • Beheren  van het magazijn en het bijhouden van de voorraad: Je houdt nauwkeurig bij welke materialen en benodigdheden beschikbaar zijn en zorgt voor tijdige aanvulling om vertragingen te voorkomen.
 • Zorgen voor een schone en georganiseerde werkplaatsomgeving: Een georganiseerde werkplaats draagt bij aan een efficiënte workflow. Je zorgt ervoor dat alles netjes is opgeruimd en dat afval correct wordt afgevoerd.
 • Bieden van ondersteuning aan bouwvakkers door het tijdig aanleveren van benodigde materialen: Je werkt nauw samen met het bouwteam en zorgt ervoor dat ze altijd over de juiste materialen en gereedschappen beschikken om hun taken uit te voeren.
 • Assisteren bij het laden en lossen van bouwmaterialen en apparatuur: Je bent betrokken bij het veilig laden en lossen van zware materialen, waarbij je zorgt voor de juiste procedures en apparatuur.
 • Uitvoeren van voorwerkzaamheden zoals het op maat zagen, schilderen en in elkaar zetten van materialen die nodig zijn op de bouw.
 • Naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures: Veiligheid staat bij ons voorop. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende veiligheidsvoorschriften en -procedures.

Voor jou 
Iedereen die bij ons werkt weet het. Van den Heuvel Bouwbedrijf is misschien wel het leukste bouwbedrijf van Brabant. Veel van onze medewerkers werken er dan ook voor lange tijd. Dat is niet zomaar. Wij bieden jou namelijk:  

 • een fulltime jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • goede arbeidsvoorwaarden;
 • een breed pakket aan sociale voorzieningen;
 • gezellige collega’s en een informele werksfeer;
 • coaching en ruimte voor ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van opleidingen.

​​​Wat denk je ervan? Zin om mee te bouwen aan ons bedrijf? Solliciteer dan direct en mail ons jouw cv plus motivatie.
Heb je vragen, neem dan even contact op met Francis Vos. Zij helpt je graag verder.

Of vul hieronder het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bel ons Stuur ons een mail

Hebben wij je overtuigd en wil je meebouwen aan ons bedrijf? Solliciteer dan direct!

Over ons


Het is in één woord geweldig om bij Van den Heuvel Bouwbedrijf te werken. We zijn een echt familiebedrijf en - met meer dan 100 jaar ervaring - een begrip in de regio. Je werkt er met betrokken medewerkers die trots zijn om namens Van den Heuvel Bouwbedrijf aan de slag te gaan. Zij zijn het fundament van ons bedrijf en daar zijn we zuinig op. Daarom investeren we graag in opleidingen, coaching en ontwikkeling. 

Service Coordinator

Weten waar je aan toe bent als klant én als collega is een belangrijk onderdeel van elke succesvolle opdracht in het onderhoud. Hoe vlotter en strakker een opdracht verloopt, hoe fijner het is om eraan te werken. Binnen Van den Heuvel Bouwbedrijf hebben we daar een functie voor; de Service Coördinator. Niet alleen hebben we de functie, we hebben ook een vacature!

Meer info
Projectleider / Werkvoorbereider

We kunnen bouwen wat we willen als bouwbedrijf, maar als een project onvoldoende is voorbereid, is het resultaat ook onvoldoende. Daar kom jij om de hoek. Als projectleider/werkvoorbereider zet jij – in samenwerking met ons projectteam – het project eerst stevig in de steigers en blijf je tot de finish betrokken. Waar je aan begint, lever je op. Jij zorgt voor de basis waar onze vakmensen letterlijk op verder kunnen bouwen, met als resultaat de mooiste projecten. Van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, villa’s tot bedrijfspanden. Aan afwisseling geen gebrek!

Meer info
Financieel Controller

Als Financieel Controller werk je nauw samen met het managementteam. Samen bepalen jullie de financiële doelstellingen, stellen jullie budgetten op en waarborgen jullie de financiële gezondheid van het bedrijf. De ervaren financieel controller die jij bent is bekend met een dergelijke overlegvorm. Denk je nu hé, ze hebben het over mij! Lees dan vooral verder. En wie weet heten wij jou binnenkort welkom als nieuwe collega.

Meer info
Werkvoorbereider / Calculator

Jouw scherpe oog voor kwaliteit, jouw drang tot overzicht, het vastbijten in planningen én jouw gevoel voor financiën en begrotingen spelen daar een belangrijke rol in. Dat je gek bent op bouwen spreekt dan ook voor zich. Bovendien bouw je ook aan jezelf, want voor zelfontwikkeling krijg je bij ons alle ruimte.

Meer info
Allround timmerman

Beste allround timmerman, sla jij spijkers met koppen? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf zijn allround inzetbaar. Logisch, want onze projecten zijn divers. Wij bouwen nieuwbouwwoningen, villa’s én bedrijfspanden. En we onderhouden én renoveren.

Meer info
Onderhoudstimmerman

Beste onderhoudstimmerman, hamer jij graag op de kwaliteit van je vakmanschap? Bij Van den Heuvel Bouwbedrijf vinden we het vak timmerman misschien wel het mooiste vak dat er is. Niets klinkt zo mooi als het geluid van de hamer op de kop van de spijker. De timmermannen van Van den Heuvel Bouwbedrijf staan hun mannetje en zijn net als onze andere bouwspecialisten deel van een echt team.

Meer info
Onderhoudsmetselaar

Beste onderhoudsmetselaar die van alle muren thuis is… Wat we bij Van den Heuvel Bouwbedrijf bouwen, onderhouden we. Zie het maar als nazorg. En ook als we het niet gebouwd hebben, ondersteunen we bewoners en gebruikers graag met het noodzakelijke onderhoud. Dat doen we vakkundig, 24/7, volgens afspraak en altijd met een glimlach. Ongeacht wat de klus is of het tijdstip.

Meer info
Uitvoerder

Elk bouwproject heeft een spil nodig. Iemand die het overzicht bewaakt, het proces in goede banen leidt en hét aanspreekpunt op de bouwplaats is. Iemand die klaarstaat voor het team, voor de opdrachtgever, de onderaannemers en leveranciers. Je kunt als bouwbedrijf nog zo’n fantastische woningen en bedrijfspanden bouwen en onderhouden, als het proces moeizaam en vol hindernissen is, blijft er vooral een vervelend gevoel achter. Als uitvoerder bij Van den Heuvel Bouwbedrijf help jij dat voorkomen.

Meer info