Directeur Frans van den Heuvel: “Wij bouwen elke dag, dus kunnen we er maar beter voor zorgen dat het leuk is en blijft. Voor onszelf, maar vooral ook voor de mensen waar we voor bouwen.” 

Dat plezier uitstralen begint bij de medewerkers. Zij vertegenwoordigen Van den Heuvel op de bouwplaats. De medewerkers van Van den Heuvel zijn betrokken vakmensen die hun werk oprecht leuk vinden. Dat is aanstekelijk. Dat het bedrijf, de medewerkers en opdrachtgevers een klik met elkaar hebben helpt daar natuurlijk ook bij. Frans van den Heuvel: “Zie het maar als een soort van vriendschap.

Geruststellen en oplossen
Mensen zitten niet te wachten op een lang bouwtraject en al helemaal niet op tegenslagen en onaangename verrassingen. Dat maakt het laten bouwen van je villa of bedrijfspand spannend. Sowieso is het een grote investering en leg je als opdrachtgever veel verantwoordelijkheid in handen van mensen die je niet echt kent. 

Frans: “Het is aan ons om dat vertrouwen waar te maken. Al onze projecten zijn op een fijne manier gerealiseerd, dat weten nieuwe opdrachtgevers meestal niet. Wat ze wel direct zullen ervaren is onze persoonlijke aanpak. Wij stellen gerust en betrekken opdrachtgevers zoveel mogelijk. Tijdens het proces zijn we heel transparant. We communiceren alle belangrijke beslissingen en overleggen voortdurend. Plezier hebben in je werk maakt alles veel makkelijker. Daarom maken wij het bouwproces zo leuk mogelijk.” 

Met een goed gevoel op terugkijken
Het plezier en de trots die je voelt bij het tekenen van een contract, moet er bij de oplevering van woning of bedrijfspand ook zijn. Dubbel zoveel, als het aan Frans ligt: “We gunnen al onze opdrachtgevers een bouw waar ze met een goed gevoel op terugkijken. Dat is onbetaalbaar. Als dat gevoel er is, hebben wij ons werk goed gedaan.”