Als je dan toch een prachtig atelier door Van den Heuvel Bouwbedrijf laat bouwen, dan laat je het meteen zó compleet maken dat je er tijdelijk in kunt wonen. Zolang het woonhuis van de eigenaren nog niet klaar is, wonen ze namelijk nog even in het atelier. Gewoon, omdat het prima kan. Overigens, je ziet het niet op de foto, maar de kerstboom is inmiddels netjes opgeruimd.
De laatste paar weken hebben we stevig doorgewerkt aan het atelier in Helmond. Het is ons gelukt. Als we beloven dat er voor de feestdagen een kerstboom in het gebouw staat, dan maken we dat ook waar. Dus bij deze: Een fraaie kerstboom in dit mooie atelier. Fijne kerst!

In september jl. zijn we gestart met de bouw van dit bijgebouw, met als functie ‘atelier’. De planning zegt dat de kerstboom er in december gewoon in geplaatst kan worden. Even doorwerken nog ...

Meer nieuws