Voor particulieren

Naamloos-1
Hoogstaande kwaliteit, gericht op samenwerking. Dat is onze filosofie, al meer dan honderd jaar. Goede communicatie met onze opdrachtgever is daarin een must. Ook onze particuliere klanten willen wij objectief informeren, deskundig adviseren, intensief begeleiden en maximaal ondersteunen. Bouwen vraagt naast deze klantgerichte benadering om efficiency, om aandacht voor innovatie en duurzaamheid. Gedurende het totaalproces, van de initiatieffase tot het beheer en onderhoud.

Goed werk en plezierig proces

No repro without creditline. © Joost Duppen de FotograafDe deskundige medewerkers van Bouwbedrijf van den Heuvel denken graag met u mee. U heeft te maken met verschillende betrokken bouwlieden, maar heeft te allen tijde één aanspreekpunt. Samen zorgen we ervoor dat het werk niet alleen goed wordt uitgevoerd, we zorgen er ook nog voor dat het op een fijne manier gedaan wordt. Werken met Bouwbedrijf van den Heuvel is leuk.

LEAN: optimale processen

Bouwbedrijf van den Heuvel werkt volgens de LEAN methode. Onze focus ligt voortdurend op de verbetering van onze processen. Wat dit voor u concreet betekent? Lagere kosten, een snellere bouwperiode en uiteenlopende verbeteracties. We richten onze procedures zo efficiënt mogelijk in en hebben nauw overleg met partners in de keten.

BIM: iedereen altijd 100% op de hoogte

No repro without creditline. © Joost Duppen de FotograafBIM staat voor Bouw Informatie Modellering. Concreet: alle samenwerkende partijen beschikken middels een digitaal gebouwmodel over alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces. Iedereen werkt hierdoor met dezelfde informatie en beschikt op ieder moment over actuele informatie. Hierdoor worden knelpunten in een vroeg stadium geconstateerd en faalkosten sterk gereduceerd.

Onderhoud

Kijk voor meer informatie hierover op onze pagina over Onderhoud.