OnderhoudBouwbedrijf Van den HeuvelWe krijgen er allemaal mee te maken. Steeds vaker kiezen we bewust voor goed onderhoud van onze panden. Of het nu gaat om een particuliere woning of een bedrijfs- of kantoorpand; voor een optimaal waardebehoud is goed onderhoud essentieel. En belangrijker: het is gewoon prettig om in een goed onderhouden pand te wonen of werken. Bouwbedrijf van den Heuvel is voor velen een begrip voor betrouwbare service en (klein) onderhoud. Dagelijks gaan onze servicemensen op pad voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende klussen.

Wij nemen veel werk uit handen, inclusief de klachtafhandeling en schademeldingen. Onze mensen verhelpen met een werklijst in de hand een grote hoeveelheid ‘klein leed’, van daklekkages tot het vastzetten van de trapleuning, het repareren van stucwerk en het vernieuwen van sloten. Vervanging van het keukenblok is ook een geregeld terugkerende klus. Een snel toenemend werkveld is woningaanpassing in het kader van de Wmo. Een uitgebreide aanpassing met vier of vijf disciplines (nieuwe badkamer, aflopende douchevloer, verhoogd toilet, drempels verwijderen, beugels plaatsen) wordt doorgaans in één werkweek afgerond. Voor al deze werkzaamheden zijn allround vakmensen nodig die kunnen aftimmeren maar ook voor stuc-, tegel- en loodgieterswerk hun hand niet omdraaien.

Werk uit handen van verhuurders nemen

Bouwbedrijf van den Heuvel werkt met een handig systeem dat verhuurders werk uit handen neemt. Huurders met reparatieverzoeken bellen niet meer omslachtig met de telefoniste van een verhuurder, maar direct met onze bouwkundig geschoolde medewerker. Onze servicemonteur is vervolgens snel ter plaatse. Verzoeken worden geregistreerd in een systeem dat voor de verhuurder uiteraard inzichtelijk is. Zo kunnen zij betrokken blijven en monitoren van telefoontje tot facturatie. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Onderhoud: wanneer?

Wanneer is het tijd voor onderhoud? Een inspectie vertelt veel over de staat van uw pand en de verbetermogelijkheden. We delen onze expertise, luisteren naar uw wensen en komen vervolgens met een advies. Bouwbedrijf van den Heuvel kan veel zelf en waar nodig beschikken we over regionale, betrouwbare partners.

Goed werk en plezierig proces

Wilt u weten waarmee we u zoal zouden kunnen helpen? De betrokken, deskundige medewerkers van Bouwbedrijf van den Heuvel denken graag met u mee – of het nou gaat om een initiële opdracht of een integraal meerjarenonderhoudsplan. U heeft te maken met verschillende sympathieke bouwlieden, maar heeft te allen tijde één aanspreekpunt. Samen zorgen we ervoor dat het werk niet alleen goed wordt uitgevoerd, we zorgen er ook nog voor dat het op een fijne manier gedaan wordt. Werken met Bouwbedrijf van den Heuvel is leuk.

Meer informatie? Bel even: 0492 – 522931.